• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 13
У заключний п"ятий день сорок третього міжнародного турніру з боксу класу А - "Меморіал Макара Мазая" відбулися фінальні поєдинки. Свій клас підтвердили імениті боксери зі складу национальної збірної команди України. Переможцями турніру стали чемпіони Європи Георгій Чігаєв, Олександр Усік, олімпійський чемпіон Пекіну, кращий боксер- аматор дві тисячі восьмого року Василь Ломаченко. У змаганнях брали участь дванадцять маріупольських боксерів, до фіналу дійшов один з них. Це майстер спорту міжнародного класу у суперважкій ваговій категорії Олексій Сівко, який представляє спортклуб Іллічівець. У фінальному бою з Романом КапітОненко Олексій зазнав поразки і був нагороджений срібною медалью.
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2009

Рівно тиждень залишився до початку юнацького чемпіонату Європи з футболу, який пройде на полях Донецька та Маріуполя. Вже відомий розклад матчів, які відбудуться у Маріуполі на стадіонах Західний та Іллічівець. Двадцять першого липня спочатку на Західному зіграють Франція з Сербією, пізніше на Іллічівці зустрінуться Туреччина та Іспанія. Двадцять четвертого липня на любителів футболу очікують ігри Франція-Туреччина та Сербія-Іспанія, а двадцять сьомого липня обидві зустрічи розпочнуться о сімнадцятій годині за київським часом. Це будуть поєдинки Сербія- Туреччина та Іспанія- Франція. Тридцятого липня на стадіоні Іллічівнець запланована півфінальна гра.
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2009

Футболісти Іллічівця-два продовжують підготовку до нового сезону . На полі тренувальної бази вони у товариському матчі зустрілися з командою Олімпік (Донецьк). Результат гри - нічия один:один, а гол у складі господарів поля забив Дмитро Доценко.
На полі тренувальної бази футбольного клубу Іллічівець друга маріупольська команда зустрілась з донецьким клубом Олімпік, який, як і Іллічівець-два, теж виступає у групі Б другої ліги першости України.
Пилипенко - тренер Іллічівця-2: "У нас заканчивается подготовительный цикл, проходят двухразовые тренировки, включая большую нагрузку. Игры тоже вписываются в этот план. На фоне нагрузок они должны показать ещё и игру. Мы как всегда работаем над молодежью, ищем таланты для дублирующего состава".
Зустріч розпочалася практично без розвідки. Обидві команди чудово знають одна одну, провели поміж собою не одну гру у першости України другої ліги. На десятій хвилині поєдинка Андрій Головченко забив гол у ворота маріупольської команди, але ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2009

У спортзалі фізкультурно-оздоровчого комплексу пройшов особистий чемпіонат комбінату імені Ілліча з настільного тенісу. Двадцять спортсменів виборювали звання найкращого, а переможцем чемпіонату став , як і у минулому році, працівник копрового цеху Сергій Тимофєєв. У чемпіонаті взяли участь двадцять майстрів пінг-понгу, серед них і дві жінки- Флюра Чеботок та Оксана Харченко. На попередньому етапі спортсмени змагалися у двох групах за круговою системою. По чотири кращих з кожної групи виходили у фінал.
С. Ряснянський - гол. суддя: "На соревнованиях принимают участие все сильнейшие теннисисты комбината. По сравнению с прошлым годом количество участников увеличилось, все сильнейшие в сборе, соперничество будет серьезным. Серьезное соперничество составят теннисисты ХМФ Юрочка, Копердас и сильное представительство со стороны ККЦ".
Численим загоном на чемпіонаті були предсталені тенісисти з хіміко-металургійної фабрики селища Донське. Вони були одними з фаворитів змагань.
Коп ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0