• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 14
У парку імені Гурова міський центр позашкільної роботи за місцем мешкання провів змагання зі спортивного орієнтування серед дитячо-юнацьких клубів. У змаганнях взяли участь хлопці та дівчата з дев"яти клубів- призери та переможці районих стартів.
У замаганнях взяли участь хлопці та дівчата двох вікових груп, але залік був загальним. У кожній команді виступало по вісім учасників. Довжина дистанції- пятсот метрів, на ній було розташовано декілька контрольних пунктів.
В. Крікота - зам. директора МЦПР: "У нас на карте 5 КП, местность лугопарка. Дети, определяясь на местности, масштаб карты, просчитывают шаги до КП, до второго и т.д., двигаясь от этапа до этапа. Здесь нужны скоростные навыки, внимание, ловкость естественно".
Діти з клубу Маяк Жовтневого району уважно вивчили маршрут змагань і зі слов капітану команди Єдуарда Грібача були впевнені у своєму успіху.
Грібач: "Мы хотим победить, мы готовились, обговаривали, где быстро бежать, где медленнее. Думаю победим. Все ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2009

Футболісти-ветерани команди Маріуполя, які виступають у чемпіонаті України, зіграли останній поєдинок групового етапу на віїзді з командою Бердянська. У першому таймі Олександр Хавров провів м"яч у ворота господарів поля. До перерви Віктор Хурса довів рахунок до двух : нуль на користь гостей. У другому таймі футболісти Бердянська один м"яч відіграли. Гра завершилась перемогою ветеранів Маріуполя- два:один. У своій групі маріупольська команда посіла друге місце після донецького Шахтаря і продовжить боротьбу на стадії плей-оф.
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2009

Маріупольські велисипедісти гідно виступили на спартакіаді України серед ветеранів, яка відбулася у місті Біла Церква. Четвірка маріупольських спортсменів у складі збірної Донецької області зайняла шосте місце серед двадцяти шести команд. У індивідуальному заліку майстер спорту СРСР Сергій ЗабЄльський також посів шосте місце.
У місті Біла Церква пройшла багатоденна велогонка, яка включала чотири етапи. Загальна довжина гонки- сто двадцять кілометрів. Кандидат у майстри спорту СРСР Микола Романов зайняв у підсумку у особистому заліку шістнадцяте місце, але у порівнянні з минулим роком покращив свій результат.
Романов - кмс: "Я второй год только начал ездить и в этом году была спартакиада, в том- чемпионат. По поводу звезд ничего не скажу, но ребята выступают очень сильные, мсмк, мс СССР бывшего. В отличие от прошлого года у меня результат на 2,5 мин улучшился в гонке с раздельным стартом на 20 км. Я этим доволен".
А майстер спорту СРСР, працівник комбінату Азовсталь Сергі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0