• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 01
Завершились фінальні змагання "Шкіряний м"яч" серед дитячо-юнацьких клубов по місцю проживання. У них брали участь хлопці двох вікових категорій. Переможцями турніру стали команди клубів Супутник з Іллічввського району та Маяк- Жовтневий район.
Серед хлопчаків молодшого віку, а це тринадцять-чотирнадцять років, змагались вісім команд. У поєдинку за третє місце зустрілися клуби Стимул з Орджонікідзевського району та Глобус- Жовтневий-два. Футболісти Стимула більше атакували , але до перерви пропустили два голи- у складі Глобуса двічі відзначився Георгій Халіулін. Велике навантаження випало на воротаря Глобуса Дмитра Вовка, але він до перерви діяв беддоганно. До того ж йому допомогали у захисті усі польові гравці.
Вовк: "Мы можем атаковать, но у нас команда играет не в пас. Надо пасоваться и идти вперед. А у нас все только водятся. Потому нас и атакуют, в защиту возвращаются все, соперник сильнее нас".
Після перерви Стимул зрівняв результат- два:два, а у серії післяматчеви ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.07.2009

Сьогодні у управлінні з фізичної культури та спорту двом маріупольським дзюдоістам вручили посвідчення кандидатів у майстри спорту України. Почесні звання отримали спортсмени, яких тренує Тетяна Яковлева. Це тринадцятирічний Михайло Шишин, переможець першості України нинішнього року, вагова категорія до п"ятидесяти кілограмів і п"ятнадцятирічний Данило Сажин, який виступає у категоріії до семидесяти трьох килограмів. Данило є срібним та бронзовим призером першості Донецької області та призером міжнародного турніру у Кіровограді.

Добавил: Portokali | Дата: 01.07.2009

Маріупольські футболісти провели третій матч чемпіонату України серед ветеранів. На стадіоні Азовець маріупольська команда зустрічалась з донецьким Шахтарем. Пропустивши гол першими, господарі поля до перерви забили два м"яча- обидва рази відзначився Ігор Зиков. У другому таймі Віктор Хурса довів перевагу команди Маріуполя до двох м"ячів- три:один. Але втримати такий результат маріупольські ветерани не змогли, вони пропустили чотири голи поспіль та програли з рахунком три:п"ять. Останній матч групового етапу команда проведе дванадцятого липня у Бердянську.

Добавил: Portokali | Дата: 01.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0