• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 28
У заключному матчі групового етапу юнацького чемпіонату Європи з футболу на стадіоні Іллічівець футболісти Франції з рахунком один :нуль перемогли команду Іспаніі та вийшли до півфіналу. Переможний гол у складі французів провів півзахисник команди Ясін Браімі.
Перед заключним матчем групового етапу команда Франції мала у своїй скарбничці два очки, а Іспанці- три. Тому французам задля того, щоб вийти до півфіналу, потрібна була тільки перемога. Гра розпочалася їхніми атаками, кілька разів іспанців врятував від голу воротар. На двадцять сьомій хвилині гри один з найактивніших у складі французької команди півзахисник Ясін Браімі зліва увірвався у штрафний майданчик іспанців і послав м’яча у кут воріт - один : нуль. Через дві хвилини той же Браімі знову завдав удару по воротах суперника, але вдало зіграв воротар. Другий тайм пройшов у більш рівній боротьбі , іспанці намагалися зрівняти рахунок, але у їх діях на вистачало впевненості. Наприкінці матчу французи мали ще кілька чудових на ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.07.2009

В яхт-клубі комбінату імені Ілліча відбулося підбиття підсумків та урочисте закриття двадцять третьої за рахунком традиційної вітрильної регати "Кубок Азовського моря". У цьому році учасники регати, а це двадцять три екіпажа , здолали майже триста морських миль. Абсолютним переможцем змагань стала Іллічівська яхта Аріель.
Двадцять третя за рахунком регата "Кубок Азовського моря" довжиною двісті вісімдесят п’ять миль проходила за маршрутом Маріуполь – Бердянськ - коса Обіточна - Бердянськ - Маріуполь. Учасники змагань здолали сім етапів. Залік проводився у трьох групах.
ПавлоКрасовський - суддя: "Погода более -менее способствовала, было все- и штили непродолжительные. Порывов , дождь, гроза, ветер менялся быстро. Спасибо ММК, он выделил яхту на призы, а питание- за счет членов экипажа".
У першій групі за перемогу сперечалися вісім яхт. Тут перше місце зайняла яхта Аріель, капітан Геннадій Хоруженко. Другою фінішувала яхта Адель, на третьому місці дебютант регати - яхта Бл ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.07.2009

Після третього туру юнацького чемпіонату Європи з футболу визначилися півфіналісти змагань. У Маріуполі збірна Сербії перемогла команду Туреччини з рахунком один:нуль і посіла перше місце. В іншому матчі маріупольської групи французькі футболісти виграли в Іспанців - також один:нуль, у французів друге місце. У другій групі, поєдинки якої проходили у Донецьку, перше місце - у команди Англії, на другому розташувалися футболісти збірної України. Тридцятого липня відбудуться обидва полуфінали. У Донецьку зіграють команди Англії та Франції, а у Маріуполі на стадіоні Іллічівець зустрінуться футболісти Сербії та України.
Добавил: Portokali | Дата: 28.07.2009

У чемпіонаті міста з футболу серед команд другої групи лідери змагань здобули чергові переконливі перемоги. Команда Судноремонтник з рахунком п’ять:нуль виграла у Спарти, а СК Іллічівець розгромив футболістів команди "Маріуполь-дві тисячі"- сім:нуль. Першу сходинку турнірної таблиці займає СК Іллічівець, у команди комбінату імені Ілліча тридцять три очки після дванадцяти ігор. У Судноремонтника тридцять очок , але після десяти матчів. На третьому місці - футболісти команди Тепломережа. Олександр Новіков з команди Судноремонтник лідирує серед бомбардирів - на його рахунку вже дев’ятнадцять голів.
Добавил: Portokali | Дата: 28.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0