• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 16
Кольори футбольного клубу "Іллічівець" цього сезону захищатимуть два нових воротарі, два захисники, два півзахисники і один нападаючий. З ними представників міських засобів масової інформації напередодні старту другого сезону Прем’єр - ліги познайомив виконуючий обов’язки головного тренера ФК "Іллічівець" Ілля Близнюк. На відкритому тренуванні команди був присутній і почесний президент клубу Володимир Бойко.
Відкрите тренування команди відбулося на головній футбольній арені міста - стадіоні "Іллічівець". Тут серед сімох нових облич два - виявилися добре знайомими маріупольким любителям футболу. Це півзахисник Костянтин Ярошенко, який був відсутнім у нашому клубі лише протягом останніх півроку, захищаючи кольори полтавської "Ворскли", а також його партнер по амплуа Адріан Пуканич, що виступав за "Іллічівець" два роки тому. П’ять інших футболістів виявилися справжніми новачками для Маріуполя.
Ілля Близнюк - в.о. головного тренера ФК "Іллічівець": "Вратарь Всеволод Романенко, пр ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2009

Професійна футбольна ліга України провела жеребкування календаря першості України серед команд групи Б другої ліги. У цій групі у наступному сезоні будуть виступати чотирнадцять команд, серед них і «Іллічівець – два». Команди за круговою системою зіграють кожна по двадцять шість матчів. Друга маріупольська команда розпочне першість двадцять п’ятого липня грою у Дніпродзержинську з місцевою «Сталлю». Завершиться перше коло змагань вісімнадцятого жовтня. У цей день «Іллічівець- два» вдома зіграє з «Олкомом» з Мелітополя.
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2009

Представниця спортивного клубу «Іллічівець», кандидат у майстри спорту України Дарина Федотенко на п’ятих літніх юнацьких спортивних іграх з плавання на відкритій воді завоювала бронзову медаль на дистанції п’ять тисяч метрів. Змагання проходили в Криму у місті Ялта. В них взяли участь дванадцять дівчат.
Конжуков - тренер: "Соревнования по открытой воде вид спорта в Украине очень молодой, ему 2-3 года. Он включен в программу Олимпийских игр. Время роли не играет. Можно плыть против волны, без волны, бывает течение, которое помогает по волне плыть".
Олександр Конжуков розповів, що ці змагання суттєво відрізняються від стартів у басейні. Вони з Дариною враховували це при підготовці до стартів у Криму.
Конжуков: "Если в плавательном бассейне каждый плывет по свое дорожке, то здесь одновременно при старте в воду прыгает 20 человек и по головам начинают плыть. На крупных соревнованях ударт локтем в лицо или ногой в лицо- обычно, так выводят из строя соперника".
В минулом ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2009

Маріуполець В’ячеслав Семенов вдало виступив на відкритому чемпіонаті Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах серед ветеранів. Змагання проходили на асфальтових доріжках стадіону "Єдність". Учасники , яких було майже шістдесят, послідовно долали чотири дистанції - триста, п’ятсот, тисячу та п’ять тисяч метрів. В’ячеслав Семенов зайняв підсумкове третє місце, а переможцем чемпіонату став Євген Бунін з Москви, на другому місці спортсмен з Білорусі.
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0