• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 31
Турнір "Шкіряний м"яч", який у липні проводив міський центр позашкільної роботи, завершився фінальними змаганнями. У них взяли участь переможці районних стартів. Чемпіонів і призерів турніру визначали у двох вікових категоріях.
Фінальні змагання "Шкіряний м"яч" проводились у двох вікових групах. У молодшій групі за перемогу сперечалися вісім команд. Тут хлопці з дитячо-юнацького клубу Маяк Жовтневого району провели три зустрічі, по ітогах яких вибороли право грати у матчі за третє місце з командою клубу Горизонт з Іллічівського району.
Іванов - капітан ДЮК Маяк: "Очень были тяжелые эти три игры, мы хотели показать себя с самой лучшей стороны. Сейчас лето, многие ребята уезжают на отдых, две игры мы сыграли вничью и одну выиграли. Этого не хватило, чтобы выйти в финал и играть за первое место. Приходят новые ребята, но состав сыгранный. Каждый день тренируемся, тренер Неплюхин, лучший в мире".
Вже у першому таймі гравець команди Маяк Сергій Гапоненко забив гол у ворота фу ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 31.07.2009

У півфінальному матчі Євро-дві тисячі дев"ять з футболу, який відбувся у Донецьку, зустрілись команди Англії та Франції. І саме французи першими забили гол на вОсьмій хвилині - відзначився футболіст Магайє Гуйє. До перерви англійці результат зрівняли - один:один. Другий тайм пройшов без забитих м"ячів і арбітр призначив додатковий час- два тайма по п"ятнадцять хвилин. У ці півгодини перевага була на боці англійців. Двічі, на дев"яносто другій та сто дев"ятнадцятій хвилинах забивав Натан Дельфонсо. Тільки вісім футболістів Французької команди завершували матч, троє гравців були вилучені з поля. Гра закінчилася за рахунком три:один на користь юнацької збірної Англії.
Добавил: Portokali | Дата: 31.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0