• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 17
Команда футбольного клубу «Іллічівець» вдало стартувала у молодіжній першості Прем’єр - ліги України. На стадіоні «Азовець» маріупольці з рахунком два:нуль переграли однолітків з ужгородського Закарпаття.
У перші сорок п’ять хвилин ініціативою володіли господарі поля, але забити бодай один гол не змогли. Після перерви «Іллічівець» продовжував тиснути на воротаря ужгородської команди і це нарешті далося взнаки. У своєму карному майданчику гості порушили правила і арбітр зустрічі призначив одинадцятиметровий штрафний удар. До м’яча підійшов бразильський легіонер «Іллічівця» Северіно Ліма де Моура і впевнено забив гол - один:нуль. А вже у доданий арбітром час молодий нападник Іван Отрок у боротьбі із захисником суперника послав другий м’яч у ворота «Закарпаття», встановивши остаточний рахунок гри - два:нуль на користь молодіжної команди «Іллічівця». Після матчу бразилець Ліма висловив задоволення перемогою молодіжки, але підкреслив, що головне - як зіграє основний склад маріупольсько ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.07.2009

Вихованець спортивного клубу «Іллічівець» Микита Ткачов на юнацькому чемпіонаті Європи зі стрибків у воду здобув золоту та срібну нагороди.
Микита Ткачов виріс у спортивній родині. Його мати та батько теж займалися стрибками у воду. У столиці Угорщини Будапешті Микита виступав на одно- на трьохметровому трампліні.
Ткачова - тренер:"Он очень талантливый плюс работа и должны быть результаты хорошие, у него задатки хорошие. Техническая подготовка - это у нас на папе. Он большой мастер. Это его заслуга. Никита отличается хорошей техникой исполнения прыжков, это бросается в глаза".
На трьохметровому трампліні Микита Ткачов у попередніх змаганнях виконав дев’ять стрибків та ще чотири у фіналі. У підсумку він впевнено випередив італійця і завоював золоту медаль. Як розповів сам Микита, в України йому виступати легше.
Микита: "Было тяжелее, потому что открытый бассейн , там солнце в глаза. Тяжелей прыгать, чем у нас в бассейне. Сначала проигрывал 2 балла, а потом догнал и в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.07.2009

Завтра в Міському шаховому клубі пройде традиційна командна зустріч між шахістами двох металургійних комбінатів міста: комбінату імені Ілліча та «Азовсталь». Зустріч присвячена Дню металурга. Змагання пройдуть на п’ятнадцяти дошках у розділі швидкі шахи, де кожному з учасників партії на обмірковування ходів дається по двадцять п’ять хвилин. У складі команди іллічівців готуються до виступу такі відомі у Маріуполі шахісти, як кандидат у майстри спорту Андрій Скляр та першорозрядниця Ольга Агудова. Обидва працівники Аглофабрики, а також Михайло Євлоєв з ВВО.
Добавил: Portokali | Дата: 17.07.2009

В Києві на чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів вдало виступили представники Маріуполя. Чотири золотих нагороди виборола Галина Серікова. Катерина Левченко та Ігор Івановський здобули по три перемоги. По два перших місця в активі Ольги Мащенко, Віктора Тештешнікова та Івана Биковського. По одній золотій нагороді завоювали Павло Грачов, Олексій Рогозян та Анатолій Васильченко.
Добавил: Portokali | Дата: 17.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0