• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 30
Юнацька збірна команда Сербії з футболу зайняла перше місце у маріупольській групі на попередньому етапі Євро дві тисячі дев"ять і у півфіналі зіграє з командою України.
Юнацька збірна Сербії розпочала змагання у маріупольській групі з нічиєї один:один з футболістами Франції. Саме французи своєю грою дуже вразили головного тренера Сербії Олександра Станоєвича. Але і сербська команда, зайнявши у Маріуполі перше місце, налаштована на самий високий підсумковий результат.
Олександр Станоєвич - тренер юнацької збірної Сербії: "Франция произвела впечатление, там играют хорошие игроки, до начала чемпионата Франция считалась фаворитом турнира. В квалификации мы получили 7 очков, надеемся дойти до финала".
Після нічиєї з французами сербська команда перемогла збірні Іспанії та Туреччини. Центральний захисник сербів вісімнадцятирічний Мілан Міланович , який вже півтора роки виступає за молодіжний склад московського Локомотива, у поєдинку з іспанцями забив у ворота суперників два го ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.07.2009

Вихованці міського центру позашкільної роботи, які займаються карате, провели учбово- тренувальний збір на узбережжі Азовського моря. Там, хлопці та дівчата під керівництвом досвідчених тренерів готувалися до міжнародного турніру, який відбудеться у Маріуполі у вересні цього року.
Учбово-тренувальний збір з карате, третій за рахунком, відбувся на узбережжі Азовського моря біля селища Віноградне. У ньому взяли участь двадцять п"ять хлопців та дівчат з міського центру позашкільної роботи віком від п"яти до чотирнадцяти років.
О. Шухман: "В основном акцент делался как можно больше достичь в функциональных возможностях организма и аэробных возможностях. Плюс оздоровление, плавали, загорали. Тренировки проходили из-за жары утром в 6 часов и в 8 вечера".
Головна мета цього учбово- тренувального збору, який тривав двадцять днів, - краще підготувати спортсменів до змагань, які відбудуться у Маріуполі у цьому році.
О. Шухман - голова федерації карате: "Последние сборы были п ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.07.2009

У Одесі на змаганнях другого етапу розіграшу кубка України з таїландського боксу серед дорослих вдало виступили представники маріупольського спортивного клубу Братство. У ваговій категорії до семидесяти п"яти кілограмів Василь Терешонок провів три боя, у яких здобув дві перемоги і виборов срібну нагороду. А Іван Конорев, який виступав серед боксерів вагою до восьмидесяти одного кілограму, двічі виходив на ринг у був у підсумку відзначений бронзовою медаллю.
Добавил: Portokali | Дата: 30.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0