• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 03
У чемпіонаті міста з футболу серед команд другої групи зіграно вже сорок три матчі першого кола з запланованих дев"яносто одного. З останніх результатів відзначимо перемогу Судноремонтника над командою Лідер з рахунком чотири:нуль, студенти ПДТУ виграли у Елади-чотири:два, а СК Іллічівець переграв Азовсталь-п"ять:чотири. Команда комбінату імені Ілліча і є одноосібним лідером змагань- в неї вісімнадцять очок після шести ігор. Футболісти ПДТУ мають на два очки менше. На третьому місці команда Судноремонтник,у якої п"ятнадцять очок післі п"яти зустрічей.

Добавил: Portokali | Дата: 03.07.2009

Футболістки команди Іллічівка у першому з двох півфівнальних матчів розіграшу Кубка України у Харкові поступилися місцевій команді Житлобуд. На тридцятій хвилині господарки поля забили перший гол у зустрічі , а у другому таймі харківська команда довела свою перевагу до двох голів. Ближче до фінального свистка арбітра нападник Іллічівки Ірина Колеснік один м"яч відіграла. Остаточний рахунок- два:один на користь Житлобуда. Поєдинок -відповідь буде зіграно у Маріуполі восьмого липня.

Добавил: Portokali | Дата: 03.07.2009

Кінний клуб "Асвашані" щойно повернувся зі змагань юніорів. Які відбувалися у Донецьку та селищі АтманАй Запорізької області. Якщо з Донецьку наші спортсмени повернулися з порожніми руками, то в Атманаї серед двадцяти чотирьох учасників посіли третє місце. Це був третій етап боротьби за кубок. Маріупольці впевнено крокують до гран прі.
Грація, стрімкість та скажена скачка. Можна подумати, що ми знаходимося на знімальному майданчику якогось вестерна. Але це тільки спорт - якiй неймовірно красивий. Маріупольці лише рік як почали виїжджати на змагання. I перші успіхи вже є. Президент кінного клубу Едуард Краєвий каже, що цей спорт досить складний.
Едуард Краєвий -президент кінного клубу "Асвашані": "Он требует от всадника и от лошади взаимодействия. Лошадь должна доверять всаднику. Всадник должен бережно относится к своему партнеру. Когда есть партнерство, тогда есть хороший результат".
Честь клубу покi відстоюють два коня - Фархат та Кордон. У Фархата блискучий стрибок. Ві ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.07.2009

Напередодні міжнародного турніру з боксу- меморіала Макара МазАя у Маріуполь прибула національна збірна команда України-переможець останнього чемпіонату Європи. У складі команди- усі чотири чемпіони Старого світу, серед них і кращий боксер пекінської Олімпіади, олімпійський чемпіон- Василь ЛомачЕнко.
Меморіал Макара Мазая у цьому році пройде у Маріуполі вже у сорок третій раз. Головний суддя змагань Валерій Гойхман відзначив суттєву допомогу в організіції турніру комбінату імені Ілліча, його генерального директора Володимира Бойко. За словами Валерія Олександровича усі питання по меморіалу вирішені, а сам турнір пройде у критому спорткмплексі Іллічівець з восьмого по дванадцяте липня.
О.Гойхман - головний суддя змагань: "Я благодарен Мацегоре, много усилий приложил Тернавский, который помог в решении многих вопросов, отдельная благодарность председателю профкома Подъяблонскому".
У змаганнях цього року візьмуть участь боксери Об"єднаних Арабських Еміратів, Азербайджану, М ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0