• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 02
На маріупольській веслувальній базі завершилися літні юнацькі ігри Донецької області з веслування на байдарках та каное. У змаганнях взяли участь тридцять спортсменів, які представляли два міста- Маріуполь та Зугрес.
У літніх юнацьких іграх Донецької області з веслування взяли участь тридцять спортсменів. Дві команди представляли господарів змагань- Маріуполь, ще одна приїхала з міста Зугрес. Вік учасників- до сімнадцяти років. Бутенко - суддя: "Сейчас в Донецкой области пошел спад, этот вид дорогостоящий, приобретать лодки не по карману ДЮСШ, финансирования нет. Развитие идет детей больше в Мариуполе, у нас в Зугресе недостаточно детей".
Маріуполець Сергій Прохода виграв півфінальний заїзд на байдарці-одиночці з результатом п"ять хвилин та вісім секунд.
С.Прохода: "Занимаюсь не так уж и долго, почти два года. Мои коронные дистанции- 200и 500м. А 1000 м просто так выступаю, конкуренты были не сильные. Нам тренер лагерь сделал, чтобы мы лучше готовились".
У фіналі зм ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 02.07.2009

Футболісти Іллічівця, які готуються до чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги, провели черговий товариський матч. У Дніпропетровську маріупольська команда потерпіла другу поспіль поразку , на цей раз від місцевого клубу Дніпро з рахунком один:два. У першому таймі на тридцять шостій хвилині гравець Іллічівця Вадим Мельник забив гол у ворота господарів. Але після перерви на полі домінували дніпропетровці і Олексій Бєлік двічі вразив ворота гостей. Остаточний рахунок два:один на користь Дніпра. Наступний поєдинок Іллічівець зіграє шостого липня у Маріуполі з луганської Зорею.

Добавил: Portokali | Дата: 02.07.2009

У Сімферополі відбувся відкритий кубок України ЦК ТСОУ. У складі збірної команди Донецької області виступали маріупольські спортсмени. Майстер спорту Валентина Чуніхіна у стрільбі з пневматичного пістолету з відстані десять метрів зайняла перше місце. Ії результат- триста сімдесят вісім очок з чотирьохсот можливих. Третє місце тут посіла маріупольська спортсменка Ірина Проценко. Серед чоловіків Кирило Чуніхін з Маріуполя показав другий результат теж у стрільбі з пневматичного пістолету. У командному заліку збірна Донецької області- друга після Дніпропетровської.

Добавил: Portokali | Дата: 02.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0