• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 21
На веслувальній базі міського спортивного комплексу «Азовець» пройшла першість міста з веслування на байдарках. У змаганнях взяли участь майже п’ятдесят маріупольських веслувальників, які боролися за перемогу на дистанціях довжиною від двохсот до тисячі метрів.
У змаганнях взяли участь більш ніж сорок веслувальників віком від дванадцяти років та старше. Вони визначали переможців першості на трьох олімпійських дистанціях - двісті, п’ятсот та тисяча метрів. Поряд з досвідченими спортсменами змагалися і новачки.
З. Венгер- тренер: "Меня не удивили, как тренера, но хорошо выступил Кайстренко, он занял второе место, перспективный, 96 г.р."
На байдарці - одиночці юнаки змагалися у трьох вікових групах. На усіх трьох дистанціях перемогли Владлен Вакульчук,, Святослав Безпалов та Сергій Прохода. Окрім того двійка Безпалов- Кайстренко виграла заїзди на дистанціях двісті, п’ятсот та тисяча метрів.
Безпалов: "Дедушке попало распоряжение, к Азовцу добавили гребную базу, я так с ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2009

Сегодня в 18.00 на стадионе «Западный» встретятся юношеские сборные Франции и Сербии, а в 20.30 на «Ильичевце» - сборные Турции и Испании. В Мариуполе произошло событие, к которому город готовился с прошлого года - стартовал молодежный чемпионат по футболу Евро-2009. а накануне грандиозного события главные тренеры всех четырех команд провели пресс-конференция для средств массовой информации, на которой рассказали, как они готовились к этому турниру и ответили на вопросы журналистов.
Испанскую сборную тренерует Луис Милла, наставник юных французов - Жан Галисс, тренер сербской команды Александр Станоевич, а турецкой - Огюн Темизканоглу. Все они сошлись во мнении, что мариупольская группа - достаточно сильная, здесь нет явных фаворитов и выйти в полуфинал будет очень непросто.
Галисс: "Конечно, наши ожидания - достичь самого лучшего результата. Я по в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2009

У другому турі чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр - ліги «Іллічівець» вдома прийматиме срібного призера минулого чемпіонату і володаря Кубку УЄФА - донецький Шахтар. Матч відбудеться двадцять п’ятого липня на стадіоні «Іллічівець» початок гри - о двадцятій годині за київським часом. А молодіжні склади команд зіграють на день раніше - двадцять четвертого числа на стадіоні «Азовець». Матч розпочнеться о сімнадцятій годині.
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2009

У міському шаховому клубі відбулися особисто-командні змагання з шахів. У бліц - турнірі, де кожному з учасників на партію відводиться по п’ять хвилин, на попередньому етапі грали тридцять шахістів у трьох групах по круговій системі. Десять кращих вийшли у фінал, де було зіграно дев’ять турів. Четвірка гравців набрала однакову кількість очок - по сім. За додатковими показниками переможцем турніру став директор міського шахового клубу Микола Бастрига. На другому місці - Олександр Арсеній, третє посів Олег Ісаєнко, а на четвертому опинився Гор Ватінян.
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0