• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 25
У другому турі юнацького чемпіонату Європи з футболу у Маріуполі на стадіоні Іллічівець зустрілись команди Іспанії та Сербії. Слов’яни першими пропустили гол вже на початку матчу, але змогли не тільки зрівняти результат, а й перемогли з рахунком два:один.
На тринадцятій хвилині першого тайму , скориставшись помилкою захисту суперника, іспанська збірна забила перший гол у матчі. Відзначився дев’ятий номер Хосе-Луіс Санмартін, який послав м’яч у сітку після того, як той потрапив у штангу воріт сербської команди. Гол у відповідь футболісти Сербії забили після помилки воротаря іспанців - він не втримав м’яча і центральний захисник сербів Мілан Міланович вразив ворота - один:один. Наприкінці першого тайму на стадіоні Іллічівець пішов рясний дощ. З цієї причини арбітр матчу затримав початок другої половини гри на декілька хвилин. Як показали подальші події, краще до вологого газону пристосувалися футболісти Сербії. Після розіграшу кутового удару на п’ятдесят першій хвилині той же самий ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.07.2009

А в іншому матчі маріупольської групи футболісти Франції та Туреччини на стадіоні Західний зіграли внічию один:один. Після двох турів у Маріуполі одноосібно лідирує збірна Сербії - у неї чотири очки. Три набрали футболісти Іспанії, два очки - у французької команди і одно-у турецьких футболістів. А в Донецьку у другому турі внічию з рахунком два:два завершили свій поєдинок команди України та Англії. Команда Швейцарії перемогла збірну Словенії - два:один і очолює турнірну таблицю - у швейцарців чотири очки. По два мають команди України та Англії.
Добавил: Portokali | Дата: 25.07.2009

Футболісти молодіжної команди ФК Іллічівець на стадіоні Азовець з великим рахунком три :сім програли своїм одноліткам з донецького Шахтаря. У складі господарів поля двічі влучними ударами відзначився бразильський нападник маріупольської команди Северіно Ліма де Моура.
Гра на стадіоні Азовець розпочалася невдало для маріупольської молодіжної команди. У середині першої половини матчу впродовж двох хвилин донецькі футболісти забили два голи у ворота господарів поля. Але у складі маріупольської команди знайшовся футболіст , який вдало відповів гірникам. Бразильський нападник Іллічівця Северіно Лима де Моура двічі вразив ворота Шахтаря- два:два. До перерви помилка Іллічівця у захисті дозволила гостям забити і третій гол. У роздягальні футболісти пішли з рахунком три:два на користь донецької команди.
І.Тіщенко: "В целом игра понравилась, и Шахтера, и моих друзей. Считаю, что игра равная, больше шансов у Шахтера. Счет по игре. Досадная ошибка вратаря привела к третьему голу. Я верю ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.07.2009

В спортивному комплексі Азовмаш розпочався двадцять третій за рахунком міжнародний турнір з греко - римської боротьби. У змаганнях беруть участь перші склади збірних команд Узбекистану, Ірану, Білорусії. Великим загоном представлені українські богатирі. Серед учасників - досить титуловані борці, переможці міжнародних змагань найвищого рівня. Так за збірну команду Узбекистану у ваговій категорії до дев’яносто шести кілограмів виступає колишній український спортсмен, срібний призер Олімпійських Ігор в Австралії у двохтисячному році Давид Солдадзе.
Добавил: Portokali | Дата: 25.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0