• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 22
Грою Франція - Сербія у Маріуполі стартував юнацький чемпіонат Європи з футболу серед гравців віком до дев’ятнадцяти років. Матч на стадіоні Західний пройшов у цікавій боротьбі та приніс бойову нічию - один:один. Обидва голи суперники забили до перерви.
Перед початком матчу на стадіоні Західний пролунали національні гімни команд. Сам поєдинок розпочався, коли ще тривала спека, тому після двадцяти хвилин гри арбітр матчу зробив однохвилинну перерву. Футболісти змогли освіжитися та отримати вказівки від тренерів. На тридцять четвертій хвилині матчу чудову нагоду забити перший м’яч мав дев’ятий номер французів Емануель Рівер’є. Але після подачі м’яча з правого флангу головою пробив повз ворота. Все ж до перерви численні глядачі побачили гол, та не один, а цілих два. Спочатку один з найкращих футболістів у складі збірної Франції півзахисник Ясін Браімі ударо ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2009

В іншому матчі юнацького чемпіонату Європи у Маріуполі на стадіоні « Іллічівець» футболісти Іспанії з рахунком два:один переграли футболістів Туреччини і після першого туру очолили турнірну таблицю, маючи три очки. По одному набрали команди Франції та Сербії. У Донецьку збірні України та Словенії зіграли без голів - нуль:нуль. Також нічия була зафіксована у поєдинку Англія - Швейцарія, тут рахунок один:один. Двадцять четвертого липня у Маріуполі зустрінуться Франція - Туреччина на стадіоні Західний та Іспанія-Сербія на стадіоні «Іллічівець».
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2009

Представниця спортивного клубу Іллічівець, майстер спорту міжнародного класу Ольга Бtреснєва виступає на чемпіонаті світу з плавання на довгих дистанціях. Змагання проводяться у столиці Італії - Римі. У запливі на п’ять тисяч метрів маріупольська спортсменка фінішувала дванадцятою - це досить пристойний результат, враховуючи, що всього у змаганнях брали участь понад п’ятдесят спортсменок. Завтра, двадцять третього липня Ольга Береснєва стартує на чемпіонаті на дистанції десять кілометрів.
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0