• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 24
В чемпіонаті міста з футболу серед команд другої групи відбулися чергові матчі. На стадіоні «Піонер» зустрілися команди «Ветеран» та «Еллада» з селища Сартана. Цікавий результативний поєдинок приніс перемогу футболістам «Ветерана» з рахунком п’ять:три.
Команда Елада з селища Сартана другий рік поспіль виступає у другій групі чемпіоната міста. У минулому сезоні футболісти Елади зайняли підсумкове високе третє місце.
Махсма - начальник команди: "В этом году собрали всех сартанских, хорошая команда. Есть футболисты со стажем, форварды Иванов, Чекмак, братья Дудкины и другие ребята".
У цьому сезоні команда Елада стартувала не досить вдало. У перших восьми поєдинках футболісти селища Сартана здобули дві перемоги, один раз зіграли внічию та п"ять матчів програли. Поки ще комада займає у турнірній таблиці місце поза першою десяткою.
Махсма: "В этом году мы идем чуть сзади, но мечтаем о победах. Играем в силу своих возможностей, ребята выкладываются, думаю в десятку войдем" ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 24.07.2009

Збірна команда Франції, яка вважалася фаворитом юнацького чемпіонату Європи з футболу, що відбувається на полях Маріуполя та Донецька, свій перший матч з командою Сербії завершила внічию один:один. Як французькі футболісти готуються до наступних двох зустрічей і на яке підсумкове місце сподіваються?
В першому матчі на стадіоні Західний французькі футболісти зіграли внічию один:один з командою Сербії, хоча і мали суттєву перевагу у другій половині гри.
Жан Галіс - тренер: "Я посчитал первый тайм более слабым, мы видели это на видео. Я надеялся, что во втором тайме мы выиграем три очка, но попали на физически сильную, организованную команду".
В матчі з сербськими футболістами на полі одним з кращих у складі французів був півзахисник з клубу «Рен» Ясін Браімі. Він забив гол, та мав ще декілька гольових моментів. Як розповів сам Ясін, його кумиром є всесвітньо відомий французький футболіст Зінедін Зідан. Ясін Браімі серйозно налаштовується на наступну гру з Туреччиною.
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 24.07.2009

Учасники вітрильної регати "Кубок Азовського моря - дві тисячі дев’ять" подолали останній сьомий етап за маршрутом Маріуполь - Білосарайська коса - Маріуполь довжиною тридцять п’ять морських миль. Гонка розпочалася у затишну погоду , але потім вітер посилився до десяти метрів за секунду. У першій групі перемогла яхта «Адель» з капітаном Євгеном СвобОдіним. У третій групі кращий результат продемонструвала яхта Левант, а в четвертій - «Міцар –два». Завтра в яхт-клубі комбінату імені Ілліча відбудеться підведення підсумків регати та її урочисте закриття.
Добавил: Portokali | Дата: 24.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0