• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 07
Футболісти Іллічівця зазнали чергову поразку у товариському матчі з луганською Зорею. На стадіоні Іллічівець маріупольська команда програла з рахунком один:два. У складі господарів поля єдиний гол забив Костянтин Ярошенко.
У першому таймі частіше атакували футболісти луганської Зорі - вони краще володіли м"ячем і нанесли більше ударів по воротах супротивника. Тому й не дивно, що саме гості забили гол у ворота маріупольської команди. Після розіграшу стандартного положення захисник Зорі Харісон Омоко вразив ворота Всеволода Романенка. Після перерви гра вирівнялася. В середині другого тайму півзахисник Іллічівця Костянтин Ярошенко ударом головою зрівняв рахунок- один:один. Господарі мали ще кілька нагод для взяття воріт, але вдало зіграв ? ворота Зорі Ігор Шуховцев. На вісімдесят першій хвилині поєдинку нападник луганської команди Олексій Антонов забив другого гола у ворота Іллічівця. До фінального свистка Зоря створила ще кілька гольових моментів, але ії футболістам бракувало влучно ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.07.2009

Восьмого липня у критому спорткомлексі Іллічівець стартує сорок третій міжнародний турнір з боксу- меморіал Макара Мазая. О шістнадцятій годині розпочнуться попередні поєдинки, а о сімнадцятій відбудеться урочисте відкриття змагань. У цьому році на ринг вийдуть боксери з Азербайджану, Вірменіі, Ізраелю, Литви, Молдови, Беларусі, Россії, Ірану. Найсильнішим складом представлені украінські боксери- на ринзі спорткомплексу Іллічівець готуються виступати чемпіони Європи Георгій Чагаєв, Олександр Усік, Деніс Пояцика, Іван Сінай. Справжньою прикрасою турніру стане участь у ньому олімпійського чемпіону Пекіна у ваговій категорії до п"ятидесяти сьоми кілограмів, кращого боксера- аматора минулого року Василя Ломаченка з Білгорода-Дністровського. Переможці турнирі у всіх одинадцяти вагових категоріях визначаться дванадцятого липня.

Добавил: Portokali | Дата: 07.07.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0