• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 13 » Настільний теніс серед працівників к-ту ім. Ілліча
Настільний теніс серед працівників к-ту ім. Ілліча
17:33
У спортзалі фізкультурно-оздоровчого комплексу пройшов особистий чемпіонат комбінату імені Ілліча з настільного тенісу. Двадцять спортсменів виборювали звання найкращого, а переможцем чемпіонату став , як і у минулому році, працівник копрового цеху Сергій Тимофєєв. У чемпіонаті взяли участь двадцять майстрів пінг-понгу, серед них і дві жінки- Флюра Чеботок та Оксана Харченко. На попередньому етапі спортсмени змагалися у двох групах за круговою системою. По чотири кращих з кожної групи виходили у фінал.
С. Ряснянський - гол. суддя: "На соревнованиях принимают участие все сильнейшие теннисисты комбината. По сравнению с прошлым годом количество участников увеличилось, все сильнейшие в сборе, соперничество будет серьезным. Серьезное соперничество составят теннисисты ХМФ Юрочка, Копердас и сильное представительство со стороны ККЦ".
Численим загоном на чемпіонаті були предсталені тенісисти з хіміко-металургійної фабрики селища Донське. Вони були одними з фаворитів змагань.
Копердас - працівник ХМФ: "Мы каждый раз гуляем у себя, где есть возможность. Особо специально не готовимся, приехали поучаствовать, поообщаться с друзьями, проверить свои силы. Нас 5 человек, ещё два сильнейших не приехали".
Працівник копрового цеху Сергій Тимофєєв став переможцем минулорічних змагань. У цьому році Сергій сподівався підтвердити свій клас.
С. Тимофєєв - копровой цех:"Я поддерживаю форму весь год. Смогу пеостоять за себя. Главные соперники те, кто занял места после меня. Старые лица одни и те же, поддерживают форму. Молодых я не вижу. В основном старые бойцы".
За результатами чемпіонату перше місце, як і рік тому, посів Сергій Тимофєєв. На другому опинився представник хіміко-металургійної фабрики з селища Донське Володимир Юрочка. Третім фінішівав Олександр Гаврильчук з цеху холодного вальцювання.
Просмотров: 1139 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0