• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 25 » Євро-2009: Іспанія-Сербія
Євро-2009: Іспанія-Сербія
16:12
У другому турі юнацького чемпіонату Європи з футболу у Маріуполі на стадіоні Іллічівець зустрілись команди Іспанії та Сербії. Слов’яни першими пропустили гол вже на початку матчу, але змогли не тільки зрівняти результат, а й перемогли з рахунком два:один.
На тринадцятій хвилині першого тайму , скориставшись помилкою захисту суперника, іспанська збірна забила перший гол у матчі. Відзначився дев’ятий номер Хосе-Луіс Санмартін, який послав м’яч у сітку після того, як той потрапив у штангу воріт сербської команди. Гол у відповідь футболісти Сербії забили після помилки воротаря іспанців - він не втримав м’яча і центральний захисник сербів Мілан Міланович вразив ворота - один:один. Наприкінці першого тайму на стадіоні Іллічівець пішов рясний дощ. З цієї причини арбітр матчу затримав початок другої половини гри на декілька хвилин. Як показали подальші події, краще до вологого газону пристосувалися футболісти Сербії. Після розіграшу кутового удару на п’ятдесят першій хвилині той же самий Мілан Міланович головою забив іспанцям другий м’яч. У подальшому збірна Сербії грала на утримання переможного рахунку і таки досягла своєї мети. У підсумку підопічні Олександра Станоєвича досягли бажаної перемоги - два:один.
О. Станоєвич - тренер збірної Сербії: "Конечно, победив Испанию, команда чувствует себя удовлетворенной. Это хороший имидж, это большая победа. Хотелось бы напомнить, что 8 наших игроков травмированы. Команда должна держать тактику, как сегодня, играть хорошо в защите".
Незважаючи на поразку, головний тренер збірної команди Іспанії Луіс Мілла залишився цілком задоволеним якістю гри своїх футболістів.
Луїс Мілла - тренер збірної Іспанії: "Полностью доволен футболистами. Он знал, что Сербия- сильная команда, может создать много моментов. Он считает, что Испания играла в своем стиле, владела мячом, поздравляет Сербию с победой".
А по закінченню гри футболісти подякували вболівальникам за підтримку протягом всього матчу. Серед тих, хто палко підтримував команду Сербії, був і юнак з Росії Павло Мітяєв, який і сам займається футболом.
Павло Мітяєв: "Мы приехали сюда из клуба Альтаир, на сборы. Идет подготовка к первенству России. Играем с мариупольскими командами. Выбрались на футбол, болеем за Сербию, она ближе к России, за них и болеем".

Просмотров: 1108 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0