• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 20 » Дрег-рейсінг
Дрег-рейсінг
17:36
На бетонній доріжці у районі аеродрому на автомобілях змагались майстри дрег -рейсингу. Більш ніж тридцять екіпажів долали дистанцію чотириста два метри, а переможці визначалися у чотирьох класах машин.
Змагання з дрег-рейсінгу, присвячені Дню металурга, зібрали більш ніж тридцять автомобілів чотирьох класів. У цьому виді автоспорту суперники стартують вдвох на трасі довжиною чотириста два метри, а це чверть милі. Час, за який вони долають дистанцію - від десяти до сімнадцяти секунд, а швидкість у самих потужних класах на фініші становить двісті двадцять - двісті тридцять кілометрів на годину. Традиційно старти проходять за підтримки комбінату імені Ілліча та страхового товариства Іллічівське. Трохимович: "Эти соревнования уже стали традиционными ко Дню металлруга. Ожидаем спортсменов востока Украины и из России. Авто готовятся специально для гонок на ускорение, ралли- это другая дисциплина. В основном одни и те же ребята приезжают, финал покажет".
Маріуполець Георгій Клітотехніс вже вісім років бере участь у таких змаганнях. У минулому році на своєму автомобілі Таврія, якому вже дев’ятнадцять років, він перемагав серед авто з об’ємом двигуна до тисяча чотирьохсот кубічних сантиметрів.
Г.Клітотехніс: "Начинка машины немного изменилась. Облегчен кузов, внутри нет ничего лишнего. Переделан мотор. Должен человек быть внимательным, привыкнуть к светофору, чтобы объехать соперника на переключении передач".
У Ігоря Голопьорова з Донецька теж Таврія, але з більш потужним мотором. Об’єм двигуна його залізного коня - до тисячі шістсот кубічних сантиметрів. У минулому році Ігор Голопьоров став чемпіоном України у дрег-рейсінгу і тому на цих змаганнях вважався фаворитом.
І. Голопьоров: "Таврия- это только внешний вид. Это переработанный автомобиль. Все изменено, доработано. Я занимаюсь больше 20 лет, начинал при Союзе, мыл полы в боксах".
Георгій Клітотехніс випередив усіх у своєму , першому класі. Також став переможцем і Ігор Голопьоров. У п’ятому класі з об’ємом двигуна до трьох з половиною літрів змагання виграв Віталій Воронюк на ВАЗ-двадцять один нуль дев’ять з міста Слов’янськ. На найпотужніших авто об’ємом більш ніж три з половиною літри переміг Валерій Дуркота з Херсону на автомобілі Опель-кадет.

Просмотров: 1075 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0