• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 1 » Фінальні змагання "Шкіряний м"яч"
Фінальні змагання "Шкіряний м"яч"
16:51
Завершились фінальні змагання "Шкіряний м"яч" серед дитячо-юнацьких клубов по місцю проживання. У них брали участь хлопці двох вікових категорій. Переможцями турніру стали команди клубів Супутник з Іллічввського району та Маяк- Жовтневий район.
Серед хлопчаків молодшого віку, а це тринадцять-чотирнадцять років, змагались вісім команд. У поєдинку за третє місце зустрілися клуби Стимул з Орджонікідзевського району та Глобус- Жовтневий-два. Футболісти Стимула більше атакували , але до перерви пропустили два голи- у складі Глобуса двічі відзначився Георгій Халіулін. Велике навантаження випало на воротаря Глобуса Дмитра Вовка, але він до перерви діяв беддоганно. До того ж йому допомогали у захисті усі польові гравці.
Вовк: "Мы можем атаковать, но у нас команда играет не в пас. Надо пасоваться и идти вперед. А у нас все только водятся. Потому нас и атакуют, в защиту возвращаются все, соперник сильнее нас".
Після перерви Стимул зрівняв результат- два:два, а у серії післяматчевих пенальті переміг з рахунком п"ять:чотири і виборов третє місце. А переможцем у молодшій групі стала команда Супутник з Іллічівського району, на другому місті клуб Маяк-Жовтневий район. Кращими гравцями визнали воротаря Калашнікова- Маяк, захисника Лашнікова- Стимул, півзахисника Шевчука- Глобус, нападаючого Павлова- Супутник та бомбардира Кондратенко- Супутник.
Кушнір - ДЮК Стимул: "Команда существует 2 года, мы играли на город, ещё второй круг будет. По пляжному футболу- 2 место, на турнире в Володарске- первое. Готовились к турниру, были двухразовые тренировки усиленные".
У старшій віковій групі у фіналі Маяк по пенальті переміг клуб Гардарика. Тут на третьому місці- футболісти клубу Супутник. Індивідуальні призи отримали воротар Саєвський, Супутник, захисник Іванов та півзахисник Гапоненко-оба Маяк, нападник Камінський- Вікторія та бомбардир Останін- клуб Гардарика.
Удачіна - ГЦВР: "Кожаный мяч ознаменовался тем что большое количество наших воспитанников приняло в них участие. Около 270. Они играли на многих полях- ОШ 67, 65,, Маракана, ст. Олимп. Условия прекрасные.. Они с азартом защищали честь своих клубов".

Просмотров: 1107 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0