• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 13
У чемпіонаті Донецької області з футболу маріупольська команда Портовик на своєму стадіоні приймала лідера змагань- краматорський Авангард. Господарі поля першими забили гол- це зробив Сергій Колесник на п"ятдесят третій хвилині зустрічі. Але у відповідь гості спромоглися тричі вразити ворота Портовика. Отже перемога лідера чемпіоната з рахунком три:один. Портовик займає шосте місце серед одинадцяти команд. Ще один представник Маріуполя-Титан- вдома переміг донецький клуб Орлайн і посідає четверту сходинку у турнірній таблиці.
Добавил: Portokali | Дата: 13.10.2010

Чергові поєдинки у чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги зіграли чотири команди дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець. Їх результат- дві перемоги, одна нічия та одна поразка. Найбільш вдало поки ще виступають сімнадцятирічні іллічівці, яких тренують Валерій Коротков та Юрій Ярошенко.
На полі спортивного комплексу Іллічівець зустрілися сімнадцятирічні футболісти Іллічівця та дніпропетровського Дніпра. Перший тайм зустрічі пройшов у запеклій боротьбі з перевагою господарів поля, але завершився внічию нуль:нуль. Одним з тих, кто з трибуни уважно стежив за грою, був головний тренер молодіжної команди ФК Іллічівець Едуард Хавров: "Днепр тоже школа не из последних, встречаются равные соперники. Будем надеяться, что наши выиграют. Смотрим больше за своими, надеюсь, что они пополнят ряды команды мастеров."
В цілому Едуарду Анатолійовичу гра маріупольських хлопців до перерви сподобалася, хоча на його думку не обійшлося і без помилок: "В созидательном плане не все получаетс ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.10.2010

У своєму черговому матчі чемпіоната України серед команд Прем"єр- ліги баскетболісти Азовмашу на виїзді зустрілися з БК Донецьк. Маріупольська команда виграла першу чверть поєдинка, але програла три інших. Остаточний результат гри 83: 79 на користь донецьких баскетболістів. У складі Азовмашу Діметріус Александер набрав 29 очок, на рахунку Максима Пустозвонова - 14. Турнірну таблицю чемпіоната очолює Говерла- у західноукраїнської команди 5 перемог, БК Азовмаш у чотирьох матчах виграв двічі- в нього шосте місце.
Добавил: Portokali | Дата: 13.10.2010

Чемпіонат Донецької області з карате зібрав у спортивному комплексі Садко понад сто двадцять майстрів цього виду східних єдиноборств. Головними героями змагань стали маріупольські спортсмени- на їх рахунку найбільша кількість медалей.
У спорткомплексі Садко у відкритому чемпіонаті Донецької області виступали майстри карате з Донецька, Макіівки, Артемівська та Луганська. Вік учасників від чотирьох до двадцяти чотирьох років. Вони визначали чемпіонів та призерів у трьох розділах- ката- це формальні вправи, куміте- поєдинки та кобудо- робота зі зброєю. Останнім часом спортсмени обласної федерації досить вдало виступають у циз розділах на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
Гребцов - президент федерації: "Успехи весомые, даже международные есть у Мариуполя, Донецка, Артемовска. Недавно съездили в Румынию, завоевали призовые места."
Тринадцятирічний Роман Каменда розпочав змагання з перемоги у формальних справах- ката. Потім він вийшов до фіналу у розділі куміте- п ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0