• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 29
Ватерполісти багаторазового чемпіона України команди Іллічівець не змогли подолати бар"єр другого кваліфікаційного раунда європейського Кубка ЛЕН- трофі, який відбувся у Німеччині. У Берліні маріупольська команда програла суперникам з Італії, Франції та господарям змагань- німецьким ватерполістам.
У другому квалифікаційному раунді Кубка ЛЕН- трофі, матчі якого проходили у Берліні, крім Іллічівця виступали господарі змагань- команда Шпандау, а також італійська Флоренція та французький Монпельє. О. Обединський - гол. тренер: "Это уже клубы, которые относятся к элитным. В каждом играют сборники, в Шпандау их 8 плюс легионеры. Они хорошо укомплектованы."
У плавальному басейні Берліну Іллічівець поступився німецькому Шпандау з рахунком три- чотирнадцять та програв італійській Флоренції- сім:двадцять три.
О. Обединський: "На сегодняшний день мы не смогли составить конкуренции этим командам, старались, но наш уровень уступает этим командам, будем делать выводы." Більш впе ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.10.2010

Волейбольна команда дівчат комплексної дитячо- юнацької спортивної школи "Атлетік" зайняла призове місце на першості Донецької області. Представниці нашого міста серед п"яти команд фінішували третіми, здобувши у чотирьох зустрічах дві перемоги.
У Донецьку змагалися п"ять команд- три колектива господарів турніру та волейболістки з Макіївки та Маріуполя. Наше місто на цих змаганнях представляли спортсменки комплексної дитячо-юнацької спортшколи Атлетік.
Ясько - тренер:"Я их тренирую третий год, доволен ими. Они уже достигли результатов. В команде играют девчонки 95- 97 г.р."
Маріупольські дівчата програли двум донецьким командам- школі олімпійського резерва- нуль:три та першій дитячо- юнацькій спортшколі з таким же рахунком. У активі нашої команди- перемоги над волейболістками Макіївки з рахунком три:один та командою другої дитячо-юнацької спортшколи Донецька- три:два.
Ясько: "борьба была очень приличная, за третье место играли с ДЮСШ-2. Было 2:2 и 5 партию вы ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.10.2010

Сьогодні стартував черговий розіграш Кубка Маріуполя з футбола серед аматорських колективів. У змаганнях беруть участь двадцять дві команди. На стадії однієї шістнадцятої фіналу відбудеться шість поєдинків,зокрема сьогодні грають команди Урзуф та Маріуполь-дві тисячі. Після цього залишиться шістнадцять кращих команд, які по системі плей-оф і визначать володаря почесного трофея. Фінальний поєдинк буде зіграний наприкінці листопада.
Добавил: Portokali | Дата: 29.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0