• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 27
В фінальному турнірі чемпіоната міста з шахів, де виступають чотирнадцять учасників, відбулися партії четвертого туру, після яких візначився одноосібний лідер змагань. Це представник копрового цеху комбінату імені Ілліча Сергій Тимофеєв, який виграв усі чотири поєдинки.
У фінальному турнірі чемпіоната Маріуполя виступають чотирнадцять шахистів, які грають поміж собою за круговою системою.
А. Головань: "Круговая система имеет свои особенности. Знаешь с кем играешь, каким цветом, можно подготовиться. Круговая система для серьезных соревнований, а швейцарская- массовые турниры."
Після трьох турів стовідсотковий результат- по три перемоги- мали два учасника. Це Сергій Тимофеєв з комбінату імені Ілліча та працівник торговельного порту Андрій Головань.
А. Головань: "Я ещё не встретился с серьезными соперниками. Играю не слишком хорошо, не разыгрался. Борьба только начинается. Фавориты между собой не встречались."
Сергій Тимофеєв крім шахів успішно займаєтьс ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.10.2010

У легкоатлетичному манежі в Орджонікідзевському районі відбулася першість міста з легкої атлетики серед спортсменів віком дев"ять- дванадцять років. Вони змагалися у чотирьохборстві, яке включало біг на шістдесят та сто п"ятдесят метрів, стрибки у довжину та метання м"яча. У командному заліку перемогли легкоатлети дитячо- юнацької спортшколи номер чотири. Серед наймолодших у особистому заліку чемпіонами стали Анастасія ХабАрова та Ілля РОтач, а серед найстарших не було рівних Ганні Киян, Івану Ткаченко та Олександру Махно.
Добавил: Portokali | Дата: 27.10.2010

У відкритому чемпіонаті Маріуполя з ушу, який пройшов у спортзалі загальноосвітньої школи номер шістдесят вісім, виступали майже двісті спортсменів не тільки з Маріуполя, а й ще з чотирьох міст України.
У чемпіонаті виступали спортсмени з Запорожської, Донецької областей та автономної республіки Крим. Господарів чемпіонату представляли відділення ушу шістдесят четвертої, двадцять сьомої, п"ятдесят другої та шістдесят восьмої шкіл, а також спортивно- патріотичного клубу Афганець. Переможці та призери змагань визначалися у таолу- формальних вправах. А на урочистому відкритті чемпіонату у показових виступах у вільних поєдинках -саньшоу- зійшлися спортсмени відділення ушу школи міліції, яких тренує Віталій Осипов.
Терещенко - гол. суддя: "Гостей очень много, из Запорожья, Севастополя, Бердянска, Макеевки, много городов, спортсменов, довольно прогрессивных, они готовятся к более серьезным соревнованиям."Маріупольська спортсменка Валерія Мясникова на цих змаганнях виступала з п ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.10.2010

Змагання Кубка Донецької області з греко-римської боротьби, які проходили у Маріуполі, зібрали понад шістдесят борців віком вісімнадцять- двадцять років. Вони визначали переможців та призерів у восьми вагових категоріях. Перші місця серед маріупольських спортсменів зайняли Антон ШевцОв, Сергій Матросов, Олексій Осняч, Максим Фесенко та Микола КучмІй. Срібними призерами змагань стали Ігор Даниленко, Олександр ЩербакОв та Михайло Пузій.
Добавил: Portokali | Дата: 27.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0