• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 19
В більярдному клубі «Звездный» пройшов чемпіонат міста з руського більярду у розділі «Вільна піраміда» серед виробничих колективів Маріуполя. За перемогу змагалися шість команд.
Цього разу у змаганнях у більярдному клубі «Звездный» взяли участь шість команд.
В. Бандура: "В прошлом году было 9 команд, агросервис 1 и 2, Марвей. Отсутствует Азовэлектросталь. У нас игры до двух поражений, до 4 побед между собой".
Команда комбінату імені Ілліча - постійний учасник таких змагань. У цьому році за іллічівців виступали - капітан Геннадій Новіков з РБЕУ, Сергій Горюненко з управління головного механіка та Валентин Курпяков з мартенівського цеху.
С. Горюненко: "В таком составе выступаем 5 лет. До этого состав был другой- Чуриков, Чернов. Преимущество в том, что распределяем силы, знаем, кто и как играет."
Як розповів Сергій Горюненко, команда комбінату імені Ілліча дуже ретельно готувалася до цих змагань, сподіваючись виступити якнайкраще.
С. Горюненко:"С ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.10.2010

На стадіоні четвертої загальноосвітньої школи відбулися вирішальні футбольні поєдинки на призи міського голови у середній віковій групі, де виступають учні сьомих - восьмих класів. У матчі за третє місце хлопці п’ятдесят шостої школи перемогли команду шістдесят восьмої з рахунком три:нуль. У фіналі команди другого інтернату та тридцять четвертої школи зіграли внічию нуль:нуль, а у серії пенальті перемогли учні тридцять четвертої ЗОШ, вони і вибороли перше місце.
Добавил: Portokali | Дата: 19.10.2010

Жіноча команда Іллічівка провела черговий поєдинок чемпіонату України на полі критого спорткомплексу Іллічівець наші дівчата з рахунком три:нуль перемогли київську команду Атекс. У складі господарок поля двічі влучними ударами відзначилася Надія Хованська.
Жіноча команда Іллічівка провела черговий поєдинок чемпіонату України на полі критого спорткомплексу Іллічівець наші дівчата з рахунком три:нуль перемогли київську команду Атекс. У складі господарок поля двічі влучними ударами відзначилася Надія Хованська. Подробиці в сюжеті.
Іллічівка вийшла на цю гру без свого капітана Олени Загуменної, яка пропускала матч через перебір жовтих картОк. Це була друга зустріч суперниць у цьому чемпіонаті. У першому колі у столиці виграли маріупольські дівчата - три:два.
Олена Загуменная: "Эти девочки силовой футбол исповедуют, хорошо играют в мини-футбол в чемпионате Украины. Играют круглый год, в тонусе себя держат".
Перший тайм пройшов з перевагою маріупольських дівчат і ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.10.2010

У своєму шостому поєдинку чемпіонату України у суперлізі баскетболісти Азовмашу у Львові зустрілися з місцевою командою Політехніка-Галичина. Після двадцяти хвилин гри гості програвали з різницею у одинадцять очок, але у третій десятихвилинці маріупольська команда зробила ривок і випередила господарів майданчика-шістдесят шість на шістдесят п»ять. На жаль, зберегти перевагу Азовмашу не вдалося і львів’яни виграли з рахунком дев»яносто два:вісімдесят вісім. Після цього поєдинку маріупольський клуб посідає восьму сходинку у турнірній таблиці чемпіонату, а лідирує БК Донецьк.
Добавил: Portokali | Дата: 19.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0