• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 05
Чемпіон України баскетбольний клуб Азовмаш здобув другу поспіль перемогу у ювілейному двадцятому чемпіонаті країни серед команд Суперліги. На своєму майданчику маріупольська команда перемогла МБК Миколаїв з рахунком дев"яносто чотири : вісімдесят. У складі Азовмашу результативною грою відзначився Фред Хаус.
Початок зустрічі пройшов у рівній боротьбі - перша десятихвилинка матчу переможця не виявила - двадцять п"ять:двадцять п"ять. На велику перерву господарі поля пішли вже з перевагою у чотири очки, яка у подальшому зростала і досягла у підсумку чотирнадцяти очок - дев"яносто чотири : вісімдесят. У складі чемпіона України вже котрий раз тон завдавали американські легіонери. Фред Хаус за двадцять шість хвилин перебування на майданчику набрав двадцять три очки, а центровий Деніел Мак-клінток до дванадцяти очок додав ще тринадцять підбирань м"яча під кошиком. А серед молодих українських баскетболістів непогано зіграв Богдан Байда, у його активі одинадцять очок.
Завалін - тре ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 05.10.2010

Волейболісти клубу Маріуполь виступили у другому етапі розіграшу Кубка України, який пройшов у Чернігові. Маріупольська команда зіграла три поєдинки. Спочатку вона програла волейболістам Кримсоди з Красноперекопська з рахунком нуль:три, потім перемогла другу команду харківської Юракадемії- три:нуль, і у трьох сетах поступилася чернігівському Буревіснику. За підсумками змагань маріупольська команда припинила виступ у Кубку України.
Добавил: Portokali | Дата: 05.10.2010

Футболісти Іллічівця-два на стадіоні Азовець у матчі одинадцятого туру першості України серед команд другої ліги впевнено перемогли дніпропетровський Дніпро-два з рахунком три:один. У складі господарів поля двічі влучними ударами відзначився кращий бомбардир команди нападник Дмитро Гунченко.
Зустріч на стадіоні Азовець розпочалася вдало для господарів поля. Вже на десятій хвилині гравець Іллічівця- два Станіслав Філатов забив гол у ворота другої дніпропетровської команди - один:нуль. Ще до перерви маріупольські футболісти свою перевагу подвоїли. Це кращий бомбардир команди нападник Дмитро Гунченко вразив ворота гостей - два:нуль. І у другому таймі підопічні Юрія Кермана не збиралися скидати обертів - на шістдесят другій хвилині той же Гунченко забив третій м"яч. Це був шостий влучний удар маріупольського форварда у цій першості. Але головний тренер Іллічівця-два залишився не зовсім задовільним грою команди у нападі.
Юрій Керман - тренер: "Гунченко мог сделать сегодня хет- ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 05.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0