• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 22
У змаганнях Кубку Донецької області з пауерліфтингу серед чоловіків, що відбулися у Харцизьку, виступали й чотири спортсмена з Маріуполя. Один з них - представник атлетичного клубу "Геркулес" Дмитро Хаджинов - став володарем срібної медалі.
У Харцизьку виступали п"ятдесят п"ять майстрів пауерліфтингу у десяти вагових категоріях. Маріуполь на змаганнях представляли двоє досвідчених спортсменів атлетичного клубу Геркулес та двоє - з клубу "Гвоздика".
Мамій: "Если перед двумя молодыми, для них это первые соревнования, задач не ставили. Для более известных- конкретные задачи. У Хаджинова- призовое место, Калашников- кмс."
Дмитро Хаджинов у ваговій категорії до ста десяти кілограмів у сумі триборства набрав шістсот сімдесят сім з половиною кілограмів. Це другий результат, а переможцем став спортсмен із Соледару.
Д. Хаджинов: "Результат совсем не лучший, при подготовке сорвал плечо, но решил ехать. Недобрал 60 кг, особенно в жиме лежа до лучшего результата."
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2010

Маріупольський боксер, кандидат у майстри спорту Едуард Рибалко, вихованець комплексної дитячо- юнацької спортивної школи Атлетік, став переможцем міжнародного турніру, що проходив у російському місті Анапа. Вісімнадцятирічний спортсмен, якого тренує заслужений тренер України Валерій Черенков, виграв на російському ринзі три поєдинка.
В Анапі виступали боксери п"яти країн - Росії, України, Узбекістану, Азербайджану та Молдови. Едуард Рибалко змагався на турнірі у ваговій категорії до шістдесяти чотирьох кілограмів: "В моем весе выступало 8 человек, провел три боя. В первом победил молдаванина, во втором- россиянина и вышел на чемпиона Европы, тоже из России."
У фінальному поєдинку маріупольському боксеру протистояв гідний суперник, але Едуард проявив волю до перемоги і здобув-таки перше місце: "Финальный бой был очень тяжелый, по чистым ударам счет 1:1, по грязным отдали победу мне. Турнир организовали на высоком уровне, это мой дебют."
Едуард Рибалко займається бо ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0