• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 26
В місті Слов"янськ закінчилася першість Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат віком чотирнадцять- п"ятнадцять років. У змаганнях брали участь і спортсмени маріупольської комплексної дитячо- юнацької спортивної школи Атлетік. На їх рахунку три бронзових нагороди. Треті місця зайняли Вікторія Богданова у ваговій категорії до п"ятидесяти двох кілограмів, Михайло Шишин серед дзюдоістів вагою до шістдесяти шести кілограмів та Ілля Царевський у категорії до сорока двох кілограмів.
Добавил: Portokali | Дата: 26.10.2010

Футболісти Іллічівця- два зіграли останню зустріч осінньої частини першості України серед команд другої ліги. На стадіоні Азовець маріупольці здолали опір свого найближчого переслідувача- команди Гірник- спорт з Комсомольська.
Перед цим поєдинком Іллічівець- два випереджав команду Гірник-Спорт лише на два очки, тому і гра на стадіоні Азовець видалася напруженою та впертою. У середині першої половини поєдинка гості порушили правила у своєму штрафному майданчику і арбітр зустрічі призначив одинадцятиметровий штрафний удар у ворота команди Гірник-Спорт. До м"яча підійшов кращий бомбардир маріупольської команди нападник Дмитро Гунченко і надіслав його у сітку воріт- один:нуль. І після забитого гола на полі точилася рівна боротьба, але жодній з команд не вдалося забити ще хоча б один м"яч. Отже Іллічівець-два закінчив осінню частину змагань перемогою, яка стала для команди вже шостою у цій першості.
Д. Доценко - капітан Іллічівця-2: "Игра складывалась тяжело, у нас был плохой ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.10.2010

Відбувся сьомий тур чемпіоната дитячо- юнацької футбольної ліги України. Він видався вдалим для чотирьох команд дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець. Чотирнадцятирічні футболісти у Харкові перемогли місцеву команду УФК з рахунком два:один, а хлопці на два роки старше зіграли зі своїми харківськими однолітками внічию нуль:нуль. Команда Іллічівець, у якій виступають футболісти віком п"ятнадцять років, у критому спорткомплексі Іллічівець перемогла футболістів алчевської Сталі-сім:один, а сімнадцятирічні господарі поля теж виграли у алчевців, але з рахунком чотири:один і займають друге місце у своїй віковій групі.
Добавил: Portokali | Дата: 26.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0