• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 15
Відбулалося жеребкування групового етапу розіграша Єврокубка з баскетболу . Тридцять два клуби були розподідені на вісім груп, у яких матчі пройдуть у два кола. Чемпіон України Азовмаш потрапив у групу Ді, де суперниками маріупольської команди будуть грецький Аріс, ізраільський Хапоель та клуб з Хорватії Цедевіта. Саме до старту у цьому турнірі Азовмаш підсилився колишнім захистником южненського Хіміка Уайкіном Келлі, який останнім часом виступав у кіпрському Апоелі. Контракт з баскетболістом підписаний на один рік.
Добавил: Portokali | Дата: 15.10.2010

В місті Біла Церква завершилася першість України серед юнаків з греко- римської боротьби. На рахунку маріупольських спортсменів на цих змаганнях одна золота, дві срібних та шість бронзових нагород. Чемпіоном країни став представник школи олімпійського резерву імені Геннадія Узуна Євген Совета.
У першості України виступали юніки віком п"ятнадцять- шістнадцять років, всього понад триста п"ятдесят борців. У ваговій категорії до вісімдесяти п"яти кілограмів Євген Совета провів чотири поєдинка і в усіх переміг- в нього золота медаль.
Є. Совета: "Финальная тоже была напряженная, еще была схватка с Кожухом, три периода, мог и проиграть, но кинул его на три балла броском."
Артем Суровягін провів у Білій Церкві шість поєдинків і переміг у п"яти з них. В нього друге місце серед борців вагою до шестидесяти трьох кілограмів.
В. Лозовий - тренер:"У Артема была шестая схватка за день, это повлияло на результьат. В финале он был объективно сильнее, но не хватило умения." < ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.10.2010

Футболісти молодіжного складу ФК Іллічівець у поєдинку тринадцятого туру зіграли на виїзді з однолітками з сімферопольської Таврії. За словами головного тренера маріупольської команди Едуарда Хаврова, його підопічні протягом усієї зустрічі мали ігрову та територіальну перевагу і це далося взнаки. Ще у першому таймі Юрій Пазюк вивів вперед у рахунку гостей, а ближче до закінчення матчу Єгор Іванов встановив остаточний рахунок- 2:0 на користь Іллічівця. Наступну зустріч маріупольська молодіжна команда проведе 23 жовтня. На стадіоні Західний вона зіграє з харківським Металістом, початок гри о 14 годині.
Добавил: Portokali | Дата: 15.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0