• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 08
У Львові відбувся розіграш Кубка України з кульової стрільби. Вихованець маріупольської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи товариства сприяння обороні України, майстер спорту Ігор Дімніч виступав у стрільбі з пневматичного пістолета на відстані десять метрів. Він показав результат п"ятсот вісімдесят чотири очки з шістсот можливих і посів друге місце, а переможцем змагань став представник міста Рівне Олександр Омельчук.
Добавил: Portokali | Дата: 08.10.2010

В спортзалі палацу металургів майстри таеквондо провели чемпіонат міста серед спортсменів віком від шести до тринадцяти років. Змагання стали відбірковими до розіграшу Кубка України, який відбудеться у Черкасах. У чемпіонаті виступали сімдесят два майстри таеквондо. Усі вони представляли спортклуб Іллічівець. Чемпіони та призери визначалися у трьох вікових групах. За регламентом чемпіонату змагання проводилися у двох розділах.
Мартинов - голова: "Данные соревнования проходят в двух разделах- туль и спарринг. Туль- это формальные упр., спарринг- единоборства, где выявляется сильнейший спортсмен. Два раунда по две минуты."
Ці змагання стали відбірковими до розіграшу Кубка України, який відбудеться у Черкасах у середині жовтня.
Мартинов: "В основном здесь выступают дебютанты соревнований. Они после летнего перерыва, начало подготовительного процесса. Отбираем команду в Черкассы."
Серед учасників віком вісім- десять років у фінальному спарингу зійшлися титулован ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.10.2010

У Маріуполі завершився чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів віком до двадцяти двох років. У змаганнях взяли участь понад сто сімдесят борців із двадцяти областей України. Чемпіони визначалися у восьми вагових категоріях. Так, у ваговій категорії до вісімдесяти чотирьох кілограмів перше місце виборов майстер спорту міжнародного класу із селища Старий Крим Олександр Шишман. Ще декілька господарів килима стали призерами чемпіонату. Срібні медалі отримали Дмитро Арабаджи, Максим Фесенко та Артем Петров. Третє місце посыли Сергій Воронов, Артем Котов та Павло Курцеба.
Добавил: Portokali | Дата: 08.10.2010

На міжнародному турнірі з боксу, який проходив у місті Іловайськ, юні вихованці спортивного клубу Іллічівець здобули дві золотих та дві срібних медалі. Чемпіонами змагань стали Дмитро Дегтярь та Валерій Мединський, а Сергій Туру і Владіслав Дмитрієнко стали володарями срібних нагород.
Третій міжнародний турнір зібрав у Іловайську понад сто п"ятдесят юних майстрів шкіряної рукавички з Росії, Молдови та України. Вони виборювали звання чемпіонів у двох вікових категоріях. Іллічівські боксери, яких готував до змагань заслужений тренер України Володимир Смирнов, стали володарями чотирьох медалей. У ваговій категорії до сорока восьми кілограмів тринадцятирічний Сергій Дегтярь, який вже чотири роки займається боксом, виграв три боя і зайняв перше місце. На шляху до фіналу Сергій послідовно переміг російського спортсмена з Белгорода та боксера з Краматорська.
Д. Дегтярь: "В финале боксировал с соперником из Красноармейска. Бой был тяжелый, это мой первый международный турнир, гот ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0