• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 14
У четвертому турнірі з міні-футболу на призи студентського сенату Приазовського державного технічного університету взяли участь шість команд вищих учбових закладів та технікумів Маріуполя. У фіналі змагань зустрілися найсильніші- студенти двох університетів- ПДТУ та Маріупольського державного університету.
У четвертому турнірі з міні- футболу на призи сената ПДТУ шість команд на попередньому етапі змагалися у двох групах за круговою системою. Потім відбулися вирішальні поєдинки. Спочатку команди, які були у групах другими, зійшлися у матчі за третє призове місце. Основний час гри між студентами механіко- металургійного технікума та маріупольського машинобудівельного коледжу ПДТУ завершився внічию один:один, а у серії післяматчевих пенальті перемогли футболісти коледжу- чотири:один. У фіналі зустрілися команди двох маріупольських університетів- ПДТУ та МДУ. Тут теж точилася вперта боротьба, ніхто з суперників не хотів програвати і поєдинок приніс нічийний результат- два:два. Післ ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.10.2010

А у першості Донецької області з футболу маріупольська команда Судноремонтник на виїзді і місті Часів Яр зустрічалася з місцевим " Огнеупорщиком". До перерви двічі голи забили гості, у складі команди судноремонтного заводу відзначилися Юрій БУхало та Віктор ХурсА. На початку другої половини гри Олександр МатвейчУк втретє вразив ворота господарів поля. Футболісти з Часового Яру змогли забити два голи у відповідь, але Віктор Хурса зі штрафного встановив остаточний рахунок- чотири:два на користь Судноремонтника. Маріупольська команда займає у турнірній таблиці друге місце, відстаючи від родинського Шахтаря на два очка.
Добавил: Portokali | Дата: 14.10.2010

Борці спортивного клубу Азовмаш вдало виступили у відкритому чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед клубів, який проходив у Запоріжжі. Крім українських команд за перемогу змагалися колективи з Фінляндії та Латвії.
У Запоріжжі виступали дев"ять клубів, які на попередньому етапі у двох групах визначали фіналістів змагань. Борці спортклубу Азовмаш перемогли запорізький спортивний клуб Ратібор і другу команду з Київа. У фіналі маріупольська команда зустрілася з борцями київського клубу Самсон.
Перепелін: "Центральной схваткой стал поединок в категории 74 кг, наш Чекаленко встретился с Прышковым. Наш спортсмен одержал победу в двух периодах, он провел много технических приемов."
Спортклуб Азовмаш виграв у клуба Самсон з рахунком п"ять:два і став перможцем чемпіонату, кияни посіли друге місце, на третьому- господарі турніру, борці клубу Ратібор. Кращим борцем змагань був визнан азовмашевець Олександр Шишман, який виступав у Запоріжжі у ваговій категорії до ві ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0