• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 21
Представники маріупольських клубів "Братство" міського центру позашкільної роботи та Поединок" у Харкові взяли участь у фіналі Кубка та чемпіонаті України з тайського боксу. Наше місто на змаганнях представляли чотирнадцять спортсменів, а всього за перемогу ,боролися понад двісті п"ятдесят боксерів з усіх регіонів країни.
На змаганнях у Харкові від Маріуполя виступали чотирнадцять боксерів - одинадцять з них представляли спортклуб "Братство"міського центру позашкільної роботи, а три - "Поєдинок".
В. Дубровський: "В сборную области вошли наши клубы, нас поддержали три донецких спортсмена. Они выступили неудачно, а наши- очень хорошо."
Майстер спорту міжнародного класу, призер чемпіонат – У - світу Олександр Олейник зі спортклубу Поєдинок у фіналі Кубка України серед дорослих провів у ваговій категорії до вісімдесяти шести кілограмів три поєдинки і усі завершив достроково. Він став переможцем змагань.
О. Олейник - мсмк: "Первый бой длился 2 раунда, секунданты ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.10.2010

На міжнародному юніорському турнірі з боксу, який проходив у місті Чугуєв Харківської області, шість медалей завоювали маріупольські боксери зі спортклубу Іллічівець та третьої комплексної дитячо-юнацької спортшколи. Готували боксерів до змагань заслужений тренер України Володимир Смирнов та тренер Микола Бенедисюк.
У місті Чугуєв виступали сто п"ятдесят боксерів з Харківської, Луганської, Донецької областей та Білорусі. Змагання були присвячені пам"яті тричі Героя Радянського Союзу льотчика Івана Кожедуба і проходили у двох вікових категоріях.
Самойлов: "Нам хотелось быть похожим на Кожедуба, Покрышкина, Гастелло, а не на бэтменов, которых навязывают американцы. "
Боксер спортивного клубу Іллічівець Станіслав Самойлов у ваговій категорії до п’ятдесяти восьми кілограмів виборов у Чугуєві срібну медаль.
Самойлов: "Я провел два боя, первый выиграл у боксера из Изюма, во втором проиграл. Не хватило физической подготовки, опыта, занимаюсь всего 6 месяцев."
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.10.2010

Пройшов шостий тур чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди чотирнадцяти та шістнадцятирічних футболістів Іллічівця вдома на стадіоні Азовець приймали однолітків дніпропетровського Дніпра. Молодші іллічівці виграли три:один і наразі посідають другу сходинку у турнірній таблиці своєї групи, а старші зіграли внічию один:один. П’ятнадцятирічні маріупольські футболісти у Харкові здолали опір місцевої команди УФК- три:нуль, а сімнадцятирічні зіграли з харків’янами внічию один:один і теж знаходяться на другому місці, поступаючись лише донецькому Шахтарю.
Добавил: Portokali | Дата: 21.10.2010

Маріупольський спортсмен Микола Кучмiй вдало виступив у десятому чемпіонаті світу серед молоді віком до вісімнадцяти років з японської боротьби сумо, який відбувся у столиці Польщі - Варшаві. У ваговій категорії до ста кілограмів він провів чотири сутички і у трьох з них добився перемоги. Зокрема у півфіналі маріуполець виграв у монгольського борця. У фіналі Микола Кучмій програв японцю і посів друге місце - в нього срібна нагорода. У командному заліку збірна України зайняла третє місце.
Добавил: Portokali | Дата: 21.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0