• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 12
У матчі дванадцятого туру першостті України серед команд другої групи футболісти Іллічівця- два вдома поступилися другій команді запорізького Металіуга з рахунком нуль:один. Переможний м"яч на п"ятнадцятій хвилині поєдинка провів нападник гостей Євген Коньков.
Зустріч на стадіоні Західний з аутсайдером групи Б другої ліги Іллічівець- два розпочав невдало. Вже на п"ятнадцятій хвилині поєдинка нападник Металурга- два Євген Коньков вразил ворота господарів поля. Як не намагалися футболісти другої маріупольської команди зрівняти рахунок ще у першому таймі, на перерву команди пішли за рахунком один:нуль на користь запоріжців. У другій половині гри знову безаперечною перевагою володіли іллічівські футболісти. Вони намагалися продертися до воріт суперника як по центру, так і з флангів, але усі їхні спроби бодай зрівняти результат виявилися марними. Відмінно на останньому рубежі зіграв воротар Металурга - два Олексій Шевченко.
О. Шевченко: "Команда помогла выстоять , у нас было б ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.10.2010

Другий чемпіонат Маріуполя з пейнтболу зібрав у центрі спорту та відпочинку Аляска дев"ять команд. Протягом чотирьох днів у запеклих боях на спеціальному майданчику вони з"ясовували, в якій кращі вояки.
Щоб перемогти у бою, треба до нього добре підготуватися. Особливу увагу учасники другого чемпіонату Маріуполя з пейнтболу приділяли своїй зброї. На думку капітана команди "Рембо" Олексія Карпенка, у цій справі нема дрібниць, усе повинно бути налагоджено і працювати як швейцарський годинник, бо від цього залежить результат гри.
О. Карпенко: "Самое важное, чтобы полный фильтр был шаров, баллон чтобы был заправлен, техника смазана и не подводила в бою. Ритуалов никаких нет. Стреляй точно, перебегай быстро, играй мощно."
Мета гри- вразити суперника, для цього кожний учасник отримує на одну гру двісті оранжевих кульок. Коли така кулька влучає у суперника, вона лускається і на камуфляжі залишається помаранчева пляма. О. Косенко: "Если расстояние 2- 5 метров, удар ощутимый ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.10.2010

У столиці Болгарії Софіі відбувся поєдинок з професійного боксу у напівважкій вазі. На ринзі зустрілися вихованець спортивного клубу Іллічівець Ісмаіл Сіллах та боксер з Латвії Євгенійс Андреєвс. Шестираундовий бій завершився достроково. Протягом перших чотирьох раундів безаперечною перевагою володів українець, який завдав своєму супернику велику кількість ударів. У п"ятій трихвилинці рефері зупинив поєдинок, зафіксувавши дострокову перемогу Ісмаіла Сіллаха. За свою професійну кар"єру Ісмаіл провів на ринзі тринадцять поєдинків і в усіх переміг, причому у дванадцяти - достроково.
Добавил: Portokali | Дата: 12.10.2010

У чорногорському місті Котор пройшов перший кваліфікаційний раунд Єврокубка Лен- трофі з водного поло. У змаганнях взяли участь п"ять команд, серед них і багаторазовий чемпіон України ватерпольний клуб Іллічівець. Маріупольська команда провела чотири зустрічі. З рахунком чотирнадцять:вісім Іллічівець переміг німецький Вейден, з різницею у один м"яч програв французькій команді, а також поступився клубу Зак з Сербії та господарям змагань- ватерполістам Чорногорії. У підсумку українська команда попала до читвірки кращих і отримала право виступити у другому кваліфікаційному раунді, який відбудеться у Берліні наприкінці жовтня.
Добавил: Portokali | Дата: 12.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0