• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 07
На майданчику льодового комплексу Айсберг стартував чемпіонат України з хокею серед хлопчаків віком дванадцять років. У двобої зійшлися команда київського Сокола та хокейний клуб Запоріжжя.
Столичну команду Сокіл привіз у Маріуполь відомий у минулому гравець цього клубу, колишній нападник Раміль Юлдашев. Сам тренер розповів, що працює з цими хлопцями нещодавно і вважає їх талановитими.
Юлдашев - тренер: "Я работаю с ней год, много ребят перспективных. У нас половина группы уехала играть в Беларусь, а половина сюда приехала. Условия нормальные, только площадка маленькая, будем играть 4 на 4".
А головний тренер хокейного клубу "Запоріжжя" Микола Тимко відзначив, що у його команді виступають і маріупольці. Крім того, на майданчик разом із хлопцями виходять і три дівчини.
М. Тимко - тренер: "Мы усилились игроками Мариуполя, они далеки от оптимальных кондиций, но они нам помогли."
Микола Іванович розповів, що у перспективі Маріуполь може мати свою власну ю ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.10.2010

Юні футболісти команди Азовсталь вдало виступили на міжнародному турнірі, який відбувся у російському місті Желєзногорськ. Маріупольські хлопці випередили п"ять команд і впевнено стали переможцями змагань.
У місті Желєзногорськ Курської області виступали шість команд - два колективи господарів турніру, а також футболісти з Курська, Орла, Львова та Маріуполя. Суперники грали поміж собою за круговою системою.
Якушевський - тренер: "Курск и Орел- это футбольные центры России, они являются филиалами Спартака и работают на него. Уровень очень высокий."
Маріупольські хлопці розпочали з нічиєї з футболістами Курська, а інші чотири матчи виграли, не пропустивши жодного м"яча у власні ворота. У підсумку команда Азовсталь зайняла перше місце, а капітан азовстальців Руслан Хоміч отримав приз як кращий захисник турніру.
Хоміч: "Я пытался сделать так, чтобы в наши ворота влетело меньше голов, помочь команде начать атаку."
Кращим бомбардиром змагань став також азов ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.10.2010

Чергові поєдинки у дитячо-юнацькій футбольній лізі України зіграли чотири команди ФК Іллічівець. У Маріуполі на стадіоні Азовець чотирнадцятирічні іллічівці з рахунком три:нуль переграли команду Сталь із Алчевська, а футболісти на два роки старші виграли у алчевців ще більш переконливо з рахунком - п"ять:нуль. Гравці, яким виповнилося15 років, із дитячо-юнацької спортшколи Іллічівця, у Донецьку програли місцевому Металургу - нуль:два, а сімнадцятирічні перемогли своїх донецьких однолітків з рахунком три:два. Краща серед маріупольських - команда чотирнадцятирічних іллічівських футболістів - займає у своїй групі друге місце.
Добавил: Portokali | Дата: 07.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0