• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 13 » Карате
Карате
16:32
Чемпіонат Донецької області з карате зібрав у спортивному комплексі Садко понад сто двадцять майстрів цього виду східних єдиноборств. Головними героями змагань стали маріупольські спортсмени- на їх рахунку найбільша кількість медалей.
У спорткомплексі Садко у відкритому чемпіонаті Донецької області виступали майстри карате з Донецька, Макіівки, Артемівська та Луганська. Вік учасників від чотирьох до двадцяти чотирьох років. Вони визначали чемпіонів та призерів у трьох розділах- ката- це формальні вправи, куміте- поєдинки та кобудо- робота зі зброєю. Останнім часом спортсмени обласної федерації досить вдало виступають у циз розділах на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
Гребцов - президент федерації: "Успехи весомые, даже международные есть у Мариуполя, Донецка, Артемовска. Недавно съездили в Румынию, завоевали призовые места."
Тринадцятирічний Роман Каменда розпочав змагання з перемоги у формальних справах- ката. Потім він вийшов до фіналу у розділі куміте- поєдинки, де зустрівся з Денисом Паскарюком і переміг його.
Р. Каменда - кмс: "Было сложно, Денис выше меня ростом. Прошла чистая техника, нанес удар в голову , за это дали 1 очко и я победил."
Але на цьому Роман Каменда не зупинився. У розділі кобудо- це робота зі зброєю-, він теж сподівався на перемогу, а розпочав змагання з вправи з нунчаками: "Надеюсь опять на первое место. Работаю с нунчаками, шестом и кастетом. Собираюсь победить, если нет, приятно будет участвовать."
У кобудо Роману Каменді трохи не пощастило- в нього друге місце. А ще один маріуполець, кандидат у майстри спорту Данило Скобляков розпочав змагання у кобудо з виступу з жердиною, яка є його улюбленим приладдям.
Д. Скобляков - кмс: "Лучше всего удается, это как продолжение руки. Три года занимаюсь, привела мама. Занимал первые места на чемпионате области"
Цього разу Данило Скобляков посів у роботі зі зброєю п"яте місце, а взагалі маріупольські спортсмени вибороли двадцять шість золотих, п"ятнадцять срібних та п"ятнадцять бронзових медалей.
Олександр Капустян
Просмотров: 872 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0