• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 13 » Дитячо-юнацька футбольна ліга України
Дитячо-юнацька футбольна ліга України
16:37
Чергові поєдинки у чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги зіграли чотири команди дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець. Їх результат- дві перемоги, одна нічия та одна поразка. Найбільш вдало поки ще виступають сімнадцятирічні іллічівці, яких тренують Валерій Коротков та Юрій Ярошенко.
На полі спортивного комплексу Іллічівець зустрілися сімнадцятирічні футболісти Іллічівця та дніпропетровського Дніпра. Перший тайм зустрічі пройшов у запеклій боротьбі з перевагою господарів поля, але завершився внічию нуль:нуль. Одним з тих, кто з трибуни уважно стежив за грою, був головний тренер молодіжної команди ФК Іллічівець Едуард Хавров: "Днепр тоже школа не из последних, встречаются равные соперники. Будем надеяться, что наши выиграют. Смотрим больше за своими, надеюсь, что они пополнят ряды команды мастеров."
В цілому Едуарду Анатолійовичу гра маріупольських хлопців до перерви сподобалася, хоча на його думку не обійшлося і без помилок: "В созидательном плане не все получается, надо сделать скидку на поле, тренировалисьь они на траве. Но мысль присутствует. Моменты были, нет реализации."
Едуард Хавров розповів, що гравці цього віку мають можливість вже через рік поповнити лави його команди, на що він небезпідставно сподівається: "Есть индивидуальности, созидатели- в полузащите и нападении. Мы их привлекаем к тренировкам. Будут они работать, попадут и в дубль, и во вторую команду, мы на них надеемся." У другому таймі сімнадцятирічні маріупольці таки досягли свого- Костянтин Борисов забив єдиний гол і Іллічівець переміг з рахунком один:нуль. Ця команда посідає у своїй групі друге місце, а попереду донецький Шахтар. П"ятнадцятирічні іллічівці свій матч Дніпру програли- один:два. Ще дві команди зустрічалися у Донецьку з місцевим Металіргом, на їх рахунку перемога три:один та нічия один:один.
Олександр Капустян
Просмотров: 794 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0