• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 19 » Жіночий футбол
Жіночий футбол
16:04
Жіноча команда Іллічівка провела черговий поєдинок чемпіонату України на полі критого спорткомплексу Іллічівець наші дівчата з рахунком три:нуль перемогли київську команду Атекс. У складі господарок поля двічі влучними ударами відзначилася Надія Хованська.
Жіноча команда Іллічівка провела черговий поєдинок чемпіонату України на полі критого спорткомплексу Іллічівець наші дівчата з рахунком три:нуль перемогли київську команду Атекс. У складі господарок поля двічі влучними ударами відзначилася Надія Хованська. Подробиці в сюжеті.
Іллічівка вийшла на цю гру без свого капітана Олени Загуменної, яка пропускала матч через перебір жовтих картОк. Це була друга зустріч суперниць у цьому чемпіонаті. У першому колі у столиці виграли маріупольські дівчата - три:два.
Олена Загуменная: "Эти девочки силовой футбол исповедуют, хорошо играют в мини-футбол в чемпионате Украины. Играют круглый год, в тонусе себя держат".
Перший тайм пройшов з перевагою маріупольських дівчат і на двадцятій хвилині Надія Хованська забила перший гол у ворота столичної команди.
Олена Загуменная: "Явный минус то, что первый тайм они борятся, а во втором подсядут и нам будет легче. Пару голов мы точно забьем, хочется в это верить. Надо показать футбол, достойный нашей команды."
Сподівання Олени Загуменної таки виповнилися. Після перерви Ірина Лапотанова та знову Надія Хованська довели перевагу Іллічівки до трьох:нуль. Після цієї перемоги маріупольська команда посідає четверте місце у турнірній таблиці, відстаючи на два очки від Дончанки, але маючи дві гри у запасі. А лідирує харківська команда Житлобуд-один.
Олена Загуменная: "У нас ещё осталось 5 игра. С Харьковом и Черниговом будет тяжело. Одессу и Умань дома принимаем, надо достойно сыграть в этих играх".)
Олександр Капустян,.
Просмотров: 805 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/2 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0