• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 27 » Ушу
Ушу
17:13
У відкритому чемпіонаті Маріуполя з ушу, який пройшов у спортзалі загальноосвітньої школи номер шістдесят вісім, виступали майже двісті спортсменів не тільки з Маріуполя, а й ще з чотирьох міст України.
У чемпіонаті виступали спортсмени з Запорожської, Донецької областей та автономної республіки Крим. Господарів чемпіонату представляли відділення ушу шістдесят четвертої, двадцять сьомої, п"ятдесят другої та шістдесят восьмої шкіл, а також спортивно- патріотичного клубу Афганець. Переможці та призери змагань визначалися у таолу- формальних вправах. А на урочистому відкритті чемпіонату у показових виступах у вільних поєдинках -саньшоу- зійшлися спортсмени відділення ушу школи міліції, яких тренує Віталій Осипов.
Терещенко - гол. суддя: "Гостей очень много, из Запорожья, Севастополя, Бердянска, Макеевки, много городов, спортсменов, довольно прогрессивных, они готовятся к более серьезным соревнованиям."Маріупольська спортсменка Валерія Мясникова на цих змаганнях виступала з показовим номером з прямим мечем.Тренує її Віталій Болдирев. А Олександра Березіна з Бердянська у свої одинадцять років вже є членом збірної команди України. Зараз спортсменка готується до виступу на чемпіонаті світу, який у грудні пройде у Сінгапурі.
Березіна: "Я впервые участвую в чемпионате мира, буду показывать три вида, готовлюсь с тренером. Меня привела бабушка, пришли посмотреть и я осталась, занимаюсь 7 год."
На цих змаганнях Олександра Березіна перемогла у вправах без зброї, з прямим мечем та палицею. Також три перемоги на рахунку маріупольчанки Анастасії Кузовахи у молодшій віковій групі, а господар змагань Владислав Тимофеєв здобув одну золоту та дві срібних нагороди. У командному заліку перемогли маріупольські майстри ушу.
Олександр Капустян.



035 Усно - Легка атлетика

Просмотров: 1156 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0