• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 21 » Тайський бокс
Тайський бокс
17:13
Представники маріупольських клубів "Братство" міського центру позашкільної роботи та Поединок" у Харкові взяли участь у фіналі Кубка та чемпіонаті України з тайського боксу. Наше місто на змаганнях представляли чотирнадцять спортсменів, а всього за перемогу ,боролися понад двісті п"ятдесят боксерів з усіх регіонів країни.
На змаганнях у Харкові від Маріуполя виступали чотирнадцять боксерів - одинадцять з них представляли спортклуб "Братство"міського центру позашкільної роботи, а три - "Поєдинок".
В. Дубровський: "В сборную области вошли наши клубы, нас поддержали три донецких спортсмена. Они выступили неудачно, а наши- очень хорошо."
Майстер спорту міжнародного класу, призер чемпіонат – У - світу Олександр Олейник зі спортклубу Поєдинок у фіналі Кубка України серед дорослих провів у ваговій категорії до вісімдесяти шести кілограмів три поєдинки і усі завершив достроково. Він став переможцем змагань.
О. Олейник - мсмк: "Первый бой длился 2 раунда, секунданты сняли. Второй выиграл нокаутом, на финал соперник не вышел, его сняли тренеры."
У найближчих планах Олександра Олейника вступ на чемпіонаті світу, який відбудеться у столиці Таїланду Бангкоку наприкінці листопада. А у чемпіонаті України серед юніорів відзначилася спортсменка спортклубу Братство Дарина Колобаєва. Вона не тільки завоювала золоту нагороду у категорії до сорока п"яти кілограмів, а й отримала звання кращої спортсменки чемпіонату.
Д. Колобаєва: "Я к этим соревнованиям готовилась очень хорошо. Бой был тяжелый, соперница тяжелее меня, я приехала за первым местом."
Ще один боксер зі спортклубу Братсво Ярослав Ремига провів у Харкові один бій і виграв його, отримавши золоту нагороду.
Я. Ремига: "Я в этом бою дебютировал в 4 раундах, выиграл нокаутом. Подготовка была серьезная, надо было подтвердить статус учасника чемпионата мира."
Всього боксери спортклубу Братство вибороли у Харкові сім золотих та дві срібних медалі.
Олександр Капустян.
Просмотров: 757 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0