• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 14 » Міні-футбол серед студентів
Міні-футбол серед студентів
17:47
У четвертому турнірі з міні-футболу на призи студентського сенату Приазовського державного технічного університету взяли участь шість команд вищих учбових закладів та технікумів Маріуполя. У фіналі змагань зустрілися найсильніші- студенти двох університетів- ПДТУ та Маріупольського державного університету.
У четвертому турнірі з міні- футболу на призи сената ПДТУ шість команд на попередньому етапі змагалися у двох групах за круговою системою. Потім відбулися вирішальні поєдинки. Спочатку команди, які були у групах другими, зійшлися у матчі за третє призове місце. Основний час гри між студентами механіко- металургійного технікума та маріупольського машинобудівельного коледжу ПДТУ завершився внічию один:один, а у серії післяматчевих пенальті перемогли футболісти коледжу- чотири:один. У фіналі зустрілися команди двох маріупольських університетів- ПДТУ та МДУ. Тут теж точилася вперта боротьба, ніхто з суперників не хотів програвати і поєдинок приніс нічийний результат- два:два. Післяматчеві пенальті більш вдало виконали студенти ПДТУ- чотири:два, а останній влучний удар у переможців виконав Олександр ЛАпа.
Лапа: "Пенальти выполняю каждый раз, я играю в чемпионате города, выполняю все стандарты. В этом году соперник сильнее, чем в прошлом."
Футболісти ПДТУ як переможці турніру отримали Кубок та золоті медалі. Срібні нагороди у студентів МДУ.
Лісодід - капітан МДУ: "Коллектив у нас молодой, боевой. Выступлением довольны, боролись, играли на победу. Не хватило футбольной удачи."
Команда ПДТУ в другий раз виборола перше місце, а всі спортсмени , за словами організаторів турніру, отримали справжнє задоволення від участі у цих змаганнях.
Альохін - зав. кафедрою: "Самое главное- возросло напряжение игр. Команды подравнялись, это показали матчи за третье место и финал. Желаю всем дальнейших успехов в мини- футболе."
Олександр Капустян
Просмотров: 858 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0