• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 28 » Міні даунхіл
Міні даунхіл
16:13
Третій відкритий чемпіонат Донецької області з міні- даун- хілу зібрав велосипедистів з трьох областей України, всього понад сорок спортсменів. Краще за інших складну трасу довжиною шістсот метрів здолав представник Дніпропетровська Максим Бієв.
У третьому відкритому чемпіонаті Донецької області з міні-даун-хілу крім маріупольців виступали велосипедисти з Запоріжжя, Дніпропетровська, Донецька, Макіївки, Краматорська та Харцизька. Кожний учасник виконував по два заїзда- кваліфікаційний та заліковий.
Яровой: "Мы развиваем даун-хилл три года, идея была самих ребят, они хотели чего- то достичь. Этапы проходят в Донецке, Макеевке и Мариуполе."
Траса, яку проклали у Приморському районі , за словами учасників, відзначається складністю. Її довжина шістсот метрів, а перепад висот складає сімдесят метрів.
Яровой: "В Донецке очень слабая трасса, в Макеевке тоже. В Днепре трасса вдвое короче, чем у нас. С нами может соревноваться только Крым. Здесь есть трамплины, трещотки, подвесной мост."
Маріуполець Микита Стефаненко- наймолодший учасник змагань, учню двадцять шостої загальноосвітньої школи одинадцять років. До свого захоплення велоекстрімом Микита ставиться дуже серйозно: "У меня волесипед Азимут- спорт, занимаюсь три года, получаю удовольствие от экстремальных видов спорт. Родители немного переживают, у меня только шлем , но я ничего не боюсь."
На ці змагання з Дніпропетровська приїхала невеличка за численістю група учасників, але налаштовувалися дніпропетровці на перемогу.
М. Бієв: "Нас приехало четыре человека, все члены федерации экстремального спорта. Я уже выступаю 4 года, все шансы быть на пьедестале."
Дніпропетровець Максим Бієв показав кращий час проходження траси- шістсот метрів він здолав за одну хвилину та дві секунди. Другий призер змагань маріуполець Олексій Шабанов відстав від переможця на одну секунду, а третій- Владислав Воронін з Макіївки- на чотири. Микита Стефаненко, як наймолодший учасник , отримав від організаторів змагань спеціальний приз.
Олександр Капустян
Просмотров: 757 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0