• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 7 » Хокей
Хокей
16:52
На майданчику льодового комплексу Айсберг стартував чемпіонат України з хокею серед хлопчаків віком дванадцять років. У двобої зійшлися команда київського Сокола та хокейний клуб Запоріжжя.
Столичну команду Сокіл привіз у Маріуполь відомий у минулому гравець цього клубу, колишній нападник Раміль Юлдашев. Сам тренер розповів, що працює з цими хлопцями нещодавно і вважає їх талановитими.
Юлдашев - тренер: "Я работаю с ней год, много ребят перспективных. У нас половина группы уехала играть в Беларусь, а половина сюда приехала. Условия нормальные, только площадка маленькая, будем играть 4 на 4".
А головний тренер хокейного клубу "Запоріжжя" Микола Тимко відзначив, що у його команді виступають і маріупольці. Крім того, на майданчик разом із хлопцями виходять і три дівчини.
М. Тимко - тренер: "Мы усилились игроками Мариуполя, они далеки от оптимальных кондиций, но они нам помогли."
Микола Іванович розповів, що у перспективі Маріуполь може мати свою власну юнацьку хокейну команду, адже головне для цього - льодовий комплекс, який у нашому місті вже працює.
М. Тимко - тренер: "Если руководство города обратит внимание на хоккей, мы можем создать боеспособную команду к следующему сезону. Для этого только нужна материальная база, дети есть, лед есть, нужно немного внимания и мальчишкам помочь."
Маріуполець Євген Єрмоченко займається хокеєм нещодавно, але вже встиг захопитися цією грою. Хлопець розповів, що на поєдинки з киянами налаштовувався дуже серйозно.
Є. Єрмоченко - гравець: "Сначала тренировался, приехал тренер, посмотрел и отобрал. Занимаюсь два года, просто нравится, захотелось поиграть. Я центральный нападающий, постараюсь сыграть хорошо."
Дві гри між київськими та запорізькими хокеїстами пройшли на великих швИдкостях. Хоке_ї_сти обох команд проявили у цих матчах самовідданість, жагу до перемоги та майстерність. Значна перевага була на боці більш досвідченої столичної команди, яка виграла обидва поєдинки.
Олександр Капустян
Просмотров: 799 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0