• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 5 » Іллічівець-2
Іллічівець-2
17:40
Футболісти Іллічівця-два на стадіоні Азовець у матчі одинадцятого туру першості України серед команд другої ліги впевнено перемогли дніпропетровський Дніпро-два з рахунком три:один. У складі господарів поля двічі влучними ударами відзначився кращий бомбардир команди нападник Дмитро Гунченко.
Зустріч на стадіоні Азовець розпочалася вдало для господарів поля. Вже на десятій хвилині гравець Іллічівця- два Станіслав Філатов забив гол у ворота другої дніпропетровської команди - один:нуль. Ще до перерви маріупольські футболісти свою перевагу подвоїли. Це кращий бомбардир команди нападник Дмитро Гунченко вразив ворота гостей - два:нуль. І у другому таймі підопічні Юрія Кермана не збиралися скидати обертів - на шістдесят другій хвилині той же Гунченко забив третій м"яч. Це був шостий влучний удар маріупольського форварда у цій першості. Але головний тренер Іллічівця-два залишився не зовсім задовільним грою команди у нападі.
Юрій Керман - тренер: "Гунченко мог сделать сегодня хет- трик. А Гревцов в эту игру не попал, не использовал выход один на один. Много брака было, есть над чем работать."
До фінального свистка арбітра дніпропетровці спромоглися один гол відіграти - це захисник гостей Леван Махарадзе після подачі зі штрафного головою вразив ворота Іллічівця- два. Остаточний рахунок зустрічі - три:один на користь другої маріупольської команди.
Дмиртий Гунченко: "Соперник оказался поинтересней. чем мы ожидали. Нам помог быстрый гол. Мы не реализовали хорошие моменты. Будем работать над реализацией."
Це була п"ята перемога Іллічівця-два в одинадцяти матчах першості України. Після цього поєдинку друга маріупольська команда посідає шосте місце у турнірній таблиці групи Б другої ліги.
Ю. Керман: "Наверное здесь ещё молодость играет роль. Тренерскую установку выполнили не до конца. Нужно играть все 90 минут."
Наступну зустріч Іллічіівець- два зіграє вдома дев"ятого жовтня з запорізьким Металургом- два. Олександр Капустян.
Просмотров: 812 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0