• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 21 » Бокс
Бокс
17:10
На міжнародному юніорському турнірі з боксу, який проходив у місті Чугуєв Харківської області, шість медалей завоювали маріупольські боксери зі спортклубу Іллічівець та третьої комплексної дитячо-юнацької спортшколи. Готували боксерів до змагань заслужений тренер України Володимир Смирнов та тренер Микола Бенедисюк.
У місті Чугуєв виступали сто п"ятдесят боксерів з Харківської, Луганської, Донецької областей та Білорусі. Змагання були присвячені пам"яті тричі Героя Радянського Союзу льотчика Івана Кожедуба і проходили у двох вікових категоріях.
Самойлов: "Нам хотелось быть похожим на Кожедуба, Покрышкина, Гастелло, а не на бэтменов, которых навязывают американцы. "
Боксер спортивного клубу Іллічівець Станіслав Самойлов у ваговій категорії до п’ятдесяти восьми кілограмів виборов у Чугуєві срібну медаль.
Самойлов: "Я провел два боя, первый выиграл у боксера из Изюма, во втором проиграл. Не хватило физической подготовки, опыта, занимаюсь всего 6 месяцев."
А Дмитро Пресняков з третьої комплексної дитячо-юнацької спортшколи, якого тренує Микола Бенидисюк, на цих змаганнях не тільки став переможцем серед учасників вагою до тридцяти восьми кілограмів, а й отримав приз як кращий боксер турніру.
Д. Пресняков: "Готовился, хотел победить, тренировался упорно. Первый бой закончил явно, второй выиграл по очкам."
Наймолодший серед маріупольських боксерів десятирічний Данило Чудновець зі спортклубу Іллічівець провів на ринзі два бої, їх результат - одна перемога, одна поразка і у висновку - друге підсумкове місце.
Д. Чудновець: "Были ребята как я, на год, на 2 старше. Боксировал с 99 годом. Первый бой выиграл, второй проиграл, не хватило опыта."
Всього у скарбничці маріупольськи боксерів на цьому турнірі чотири золотих та дві срібних медалі. Олександр Капустян.
Просмотров: 809 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 4.5/2 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0