• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 03
На жаль у матчі дванадцятого туру чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги футболісти Іллічівця на своєму полі програли київському Арсеналу з рахунком один:два. У складі маріупольської команди забитим голом відзначився капітан господарів поля Вадим Мельник.
Добавил: Portokali | Дата: 03.11.2009

Сьогодні у малому залі міськради шанували маріупольських учасників двадцять перших Дефлімпійськіх ігор, що проходили у Тайвані. Також пам"ятні медалі та почесні грамоти було вручено маріупольським пловцям, що брали участь у чемпіонаті Європи з плавання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями, що проходили у столиці Ісландії місті Рейк"явик.
У складі збірної команди України виступали п"ять маріупольців. З Дефлімпійсьских ігор серед спортсменів з вадами слуху срібло привезла спортсменка з метання молоту Римма ФілімОшкіна.Як розповіла тренер Рими - Наталя Васильченко спортсменка могла б поборотися за золото, але суперники були дуже гідними. Спортсменці всього 23 роки - говрить тренер, тому в неї все попереду.
Наталя Васильченко - тренер: "Была очень сильная соперница из Норвегии молодая девушка, рузультат мы показали достойный надеюсь что потренеруемся еще, Римма занимается всего лишь три года для технического вида это очень мало и прогресс ее очевиден за три года ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.11.2009

У розіграшу Єдиної ліги ВТБ баскетбольнийй клуб Азовмаш вдома поступився московському ЦСКА з рахунком шістдесят п"ять:вісімдесят чотири. Вирішальної переваги російський клуб досяг у останній чверті гри. Настурний поєдинок у цьому турнірі чемпіон України проведе з литовським Жальгірісом.
Приїзд у Маріуполь чотирьохкратного володаря Кубка Європи та двократного чемпіона Євроліги московського клуба ЦСКА викликав великий інтерес у вболівальників. І гра російського клуба іх не розчарувала. Але і Азовмаш три чверті матчу досить гідно чинив опір одному з кращих баскетбольних клубів Старого світу. Після тридцяти хвилин зустрічі гості вигравали лише одне очко- шістдесят один:шістдесят. Але сил на заключні десять хвилин у Азовмаша, де основний тягар несли тільки шість баскетболістів, не залишилось- результат четвертого періоду двадцять три :п"ять на користь ЦСКА. У підсумку - перемога московського клубу з рахунком вісімдесят чотири:шістдесят п"ять. Рімас Гірскіс: "В этой игре я доволен игрой ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.11.2009

На честь Дня комбінату ім. Ілліча в аеропорту "Маріуполь" відбувся демонстраційно-показовий виступ парашутистів Іллічівського парашутно-спортивного центру. Такі показові стрибки на дроп-зоні "Азов-скай" відбуваються лише на свята, і спортсмени готуються до них заздалегідь.
Холодний вітер і навіть невиликий мороз не стали перешкодою для показових стрибків. Парашутисти – люди загартовані, і холоду не лякаються, адже на висоті три тисячі метрів над рівнем моря температурі повітря набагато нижче, ніж на дроп-зоні. До того ж показові стрибки відбувалися опівдні, коли трохи потеплішало.
Віктор Микита - інструктор: "Сегодня скажем так - демонстрационно-показательный прыжок в честь дня комбината. поздравляем комбинат с праздником, желаем всем трудовых успехов, никаких кризисов ну и всего самого наилучшего. Заключается в построении фигур в свободном падении. мы сейчас собрали букву "И"
Микола Дектерьов - парашутист: "Потому, что буква "И" символизирует комбинат имени Ильича".
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.11.2009

Чемпіонат Маріуполя з міжнародних шашок завершився переконливою перемогою спортсменів комбінату імені Ілліча. Вони посіли перші п"ять місць. Чемпіоном міста став майстер спорту з аглофабрики Євген Новіков- у нього в активі шістнадцять перемог та три нічиїх. Срібним призером стала працівник киснево-конвертерного цеху майстер спорту Олена Пестунова- вона програла тільки одну партію. Третє місце зайняв кандидат у майстри спорту Максим Вагнер - ЛВЦ-тисяча сімсот. На четвертому та п"ятому місцях відповідно Петро МИтніков та Олександр Честа.

Добавил: Portokali | Дата: 03.11.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0