• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 30
У приміщенні екоцентру міського центру позашкільної роботи видбулися фінальні змагання з дартсу під назвою "Кришталевий дротик". У них взяли участь п"ять кращих команд дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання- переможці районих змагань. У фінальних змаганнях виступали п"ять команд- переможці районих стартів. У складі кожної команди по п"ять учасників. Команда дитячо-юнацького клубу Маяк стала переможцем змагань у Жовтневому районі.
Саричева - педагог- організотор: "У нас дартс висит постоянно, дети все играют каждую свободную минуту. У нас проблем с составом нет. Мы привезли две команды, дети постоянно занимаются".
І у цих змаганнях команда клубу Маяк підтвердила свою майстерність , вона зайняла підсумкове перше місце. У складі команди виступала і Наталля Рогачьова, яка є різносторонньою спортсменкою.
Рогачова - дюк "Маяк": "Я занимаюсь дартсом, кроме того настольным теннисом, участвую во всех соревнованиях клуба. Занимаюсь женским футболом. В клуб иду с радостью. Жив ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.11.2009

У черговому матчі чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги Азовмаш у Сімферополі переміг місцевий клуб Грифони- вісімдесят дев"ять : п"ятдесят вісім. У складі маріупольської команди результативною грою відзначилися легіонери. Ерік Деніелз набрав двадцять три очки, а Хасан Різвич до вісімнадцяти очок додав ще і десять підбирань м"яча під кошиком. Це четверта перемога чемпіона країни у дев"яти зустрічах. Азовмаш займає дев"яте місце у турнірній таблиці чемпіонату, а лідирує БК Донецьк.
Добавил: Portokali | Дата: 30.11.2009

Громадська організація "Повір у себе" з нагоди Міжнародного дня інваліда провела традиційний щорічний конкурс для дітей з порушенням опорно- рухального апарату та інтелекту під назвою "Веселі естафети".
Громадська організація "Повір у себе" існує з тисяча дев"ятсот дев"яносто сьомого року, тут зібрані діти- інваліди з порушенням опорно- рухального апарату та інтелекту. Для занять спортом є тренажерний зал, крім того юнакі та дівчата беруть участь і у міських змаганнях.
Благова - ДОЦ Інваспорт: "В течение многих лет я работаю с этой организацией, они участвуют в городских соревованиях, которые проходят в ГШК, это завершающее соревнование года, последнее. Они посещают бассейн, с ними проводят занятия по ОФП".
У "Веселих естафетах" взяли участь майже тридцять дітей. Вони змагалися у різноманітних естафетах, де треба було проявити спритність, вправність. Крім того, визначалися переможці у змаганнях з дартсу, які стали найбільш популярними та масовими.
Благова: "Дети зде ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.11.2009

У Таїланді триває чемпіонат світу з тайського боксу муай-тай. В змаганнях беруть участь півтори тисячі спортсменів з вісімдесяти двох країн. Збірну України представлено спортсменами в двох класах - юніори до сімнадцяти років - в класі "Б" та дорослі - клас "А". В суботу 28 листопада українські спортсмени провели сім боїв, в яких одержали сім перемог, дві з них - на рахунку маріупольців. Вихованець клубу "Катана" Олександр Олейник в першому бою переміг турка Негая Селіка, а представник клубу "Братство" Василь Терешонок виявився сильнішим за бельгійця Байтара Ясіна. Аби стати чемпіонами, маріупольці мають провести ще по чотири поєдинки, та одержати в них перемоги.
Добавил: Portokali | Дата: 30.11.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0