• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 26
У міському управлінні з фізичної культури та спорту підбили підсумки та нагородили переможця та призерів міської спартакіади серед виробничих колективів фізкультури Маріуполя. Як і декілька останніх років , з великою перевагою перемогу святкували спортсмени комбінату імені Ілліча. У цьому році у міській спартакіаді серед виробничих колективів фізкультури взяли участь команди п"яти підприємств. З лютого по жовтень вони змагалися у дев"яти видах спорту.
Петро Татар: "Спортсооружения заполнены, кризис не повлиял на физкультуру в Мариуполе. Люди работают, уделяется внимание физкультуре и спорту. Мы это видим по результатам".
Перше місце, як і декілька останніх років, впевнено зайняли спортсмени комбінату імені Ілліча. На другому теж традиційно фізкультурники комбінату Азовсталь. До лідерів підтягнулися представники судноремонтного заводу, у цьому році у них третє місце. Здає позиції Азовмаш-він четвертий, на п"ятому місці команда торговельного порту.
Петро Татар: "Я думаю зд ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.11.2009

Багаторазові чемпіони України ватерполісти Іллічівця виграли півфінальний поєдинок розіграшу Кубка країни. У Харкові маріупольці здолала опір місцевої команди політехнічного університету. Рахунок зустрічі десять : три на користь Ілілічівця. У іншому півфіналі зустрілись харківський клуб БМК та команда Севастополя. Севастопольські ватерполісти, які не були фаворитами у цій зустрічі, спромоглися перемогти з рахунком шість:чотири. Таким чином Кубок України у фінальному двобої будуть виборювати Іллічівець та команда Севастополя. Суперники вже зустрічалисть у цьому розіграші Кубку у групі і тоді перемогла маріупольська команда- шість:три.
Добавил: Portokali | Дата: 26.11.2009

Баскетболісти "Азовмашу" невдало розпочали змагання Єврокубку УЛЄБ. У Туреччині чемпіон України програв клубу Галатасарай з рахунком вісімдесят два : дев"яносто шість. У складі маріупольської команди відзначився американський легіонер Ерік Деніелз- на його рахунку двадцять шість очок та дев"ять підбирань. Вісімнадцять очок набрав Хасан Різвич, п"ятнадцять-Євген Подорваний. У іншому матчі групи А німецька Альба вдома виявилася сильнішою за італійський Терамо- сімдесят п"ять на сімдесят три. У другому турі групового етапу Азовмаш на своєму майданчику зустрінеться з німецьким клубом Альба. Гра відбудеться першого грудня.
Добавил: Portokali | Дата: 26.11.2009

Другий поєдинок юнацького чемпіонату України з хокею між двома запорізськими командами, який відбувся на майданчику льодового спорткомплексу Айсберг, приніс перемогу хокейному клубу Запоріжжя з рахунком десять:один. А всього у юнацькому чемпіонаті серед хокеістів віком до дванадцяти років беруть участь сім команд: крім двох запорізьких це дві київських-Сокіл та Крижинка, "Донецькі ведмеді", "Дніпропетровські вовки", а також команда школи олімпійського резерву з Харківа. Поки ще у змаганнях лідирують хокеісти столичної команди Сокіл, на другому місці хокейний клуб Запоріжжя, третє- у харківської команди.

Добавил: Portokali | Дата: 26.11.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0