• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 23
Футболісти Іллічівця на своєму полі у матчі чотирнадцятого туру програли дніпропетровському Дніпру з рахунком нуль:три. Два голи з трьох маріупольська команда пропустила вже у доданий арбітром зустрічі час. Після цієї поразки, вже п"ятої поспіль, Ілічівець займає одинадцяте місце у турнірній таблиці. Стартовий відрізок матчу краще вдався маріупольській команді. Футболісти Іллічівця більше контролювали м"яч, виглядали більш впевненими. На десятій хвилині поєдинка міг забивати Ігор Тищенко, але після пасу Івана Кривошеєнка не влучив у кут воріт. У середині першого тайма гра вирівнялася. А вже друга половина гри пройшла при беззаперечній перевазі Дніпра. Перший гол у матчі забив одинадцятий номер гостей Євген Селезньов. Він отримав пас від Даніеля Ферейри і надіслав м"яча у ворота-нуль:один. Після цього дніпропетровська команда мала ще нагоди, щоб збільшити рахунок, аде вдалося їй це лише у доданий арбітром час. Спочатку після прострілу того ж Ферейри Ігор Чучман вразив власні ворота-нуль ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 23.11.2009

А у першості України з футболу серед молодіжних команд Прем"єр-ліги у чотирнадцятому турі відбулася одна з центральних зустрічей. Молодіжний склад київського Динамо вдома програв одноліткам з донецького Шахтаря з рахунком два:п"ять. У складі гірників відзначився нападник Руслан ФомІн- він забив чотири голи. Лідер змагань, Карпати програли на виїзді Кривбасу- нуль:один. Тем не менш, львівяни лідирують у молодіжній першості, Шахтар- другий, на третьому місці одеський Чорноморець. Молодіжка Іллічівця посідає тринадцяту сходинку серед шістнадцяти команд.
Добавил: Portokali | Дата: 23.11.2009

У восьмому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги Азовмаш на своєму майданчику поступився баскетбольному клубу Київ з рахунком шістьдесят шість:сімдесят вісім. Після цієї поразки маріупольська команда посідає дев"яте місце серед п"ятнадцяти команд. Знову діючий чемпіон України продемонстрував далеко не кращу свою гру, хоча йому протистояв принциповий суперник- саме Азовмаш та БК Київ у останні роки сперечалися за першість в українському баскетболі. Першу половину гри суперники провели на рівних, після двадцяти хвилин поєдинку Азовмаш навіть вигравав- тридцять сім на тридцять п"ять. Але потім ініціативою заволоділи гості. Як наслідок, столична команда впевнено вийшла вперед у рахунку і таки довела матч до перемоги- сімдесят вісім : шістдесят шість. Головний тренер Азовмашу Рімас Гірскіс відзначив провальну гру легіонерів своєї команди , зокрема центрового Хасана Різвича, на рахунку якого за двадцять дві хвилини перебування на майданчику тільки два очки та чотири під ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 23.11.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0