• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 04
Відбулися три чвертьфінальних гри розіграшу Кубка Маріуполя з футболу. Переможець першості міста серед команд другої групи Судноремонтник зустрічався з командою "Добро та воля" і програв з рахунком два:чотири. Футболісти Азовсталі переграли команду Водоканалець- два:один. У протистоянні двох колективів комбінату імені Ілліча команда Будівельник РБЕУ виявилась сильнішою за Титан з киснево-конвертерного цеху - три:один. Ще один чвертьфінальний матч Портовик- Тепломережа відбудеться пізніше. Вже відома одна півфінальна пара. Десятого листопада у спорткомплексі Іллічівець зіграють Будіведьник та "Добро та воля". 
Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2009

У матчі п"ятнадцятого туру першості України з футболу серед команд другої ліги футболісти Іллічівця-два вдома програли команді Кремінь з Кременчука з рахунком нуль:два. Голи у свої ворота маріупольська команда пропустила на початку та наприкінці зустрічі. Дебют матчу залишився за командою Кремінь- вже на третій хвилині Ігор Кірієнко надіслав м"яча у ворота, які захищав Анатолій Старущенко- нуль:один. Після цього на полі стадіону Азовець йшла рівна боротьба. Моменти для взяття воріт мали обидва суперники, але жодному з них не вдалося змінити рахунок аж до останніх хвилин поєдинку. Коли вже завершувався основний час матчу, нападник гостей Іван Романчук знову засмутив господарів поля. Результат два:нуль на користь команди Кремінь і став остаточним.
Романчук: "Соперник сильный, неплохая команда, мы переиграли их физически. Мы тренируемся 2 раза в день. Команда хороша, но мы их перебегали. Задачу нам ставят первое место, немного проблемы с деньгами, но если заметят, будут и деньги". ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2009

Черговий турнір з баскетболу серед студентських команд Маріуполя на призи сената Приазовського державного технічного університету зібрав вісім команд. Переможцями змагань стали баскетболісти електро-механічного технікуму, які у фінальному матчі переграли студентів ПДТУ.
У цьому році за призи студентського сенату ПДТУ боролися вісім команд. На попередньому етапі вони були розподілені на дві групи, ігри у яких проходили за круговою системою.
Мілешкін - гол. суддя: "Хочется поблагодарить сенат за финансирование соревнований и их организацию каждый год. В этом году команды очень сильные. Появились молодые игроки. Уровень высокий. Явных лидеров не видно."
У першій групі боротьба за перше місце, яке надавало право грати у фіналі, розгорнулося між трьома командами. Баскетболісти маріупольського вищого металургійного професійного училища змогли переграти досить сильну команду ПДТУ- сорок один:тридцять п"ять.
Рябушко - МВМПУ: "Очень сложная борьба была. У них хорошая задняя ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2009

Згідно з листом Міністерства України у справах сім"ї, молоді та спорту, який надійшов на адресу Федерації баскетболу України, всі спортивні заходи на території країни заборонені терміном на три тижні у зв"язку з епідеміологічною ситуацією. Згідно з цим Федерація баскетболу припинила проведення матчів дев"ятнадцятого чемпіонату України серед чоловічих команд до чотирнадцятого листопада. Тому і зустріч Грифони (Сімферополь) -Азовмаш, яка була запланована на третє листопада, теж не відбулася.

Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0