• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 3 » Підсумки двадцять перших Дефлімпійськіх ігор
Підсумки двадцять перших Дефлімпійськіх ігор
17:27
Сьогодні у малому залі міськради шанували маріупольських учасників двадцять перших Дефлімпійськіх ігор, що проходили у Тайвані. Також пам"ятні медалі та почесні грамоти було вручено маріупольським пловцям, що брали участь у чемпіонаті Європи з плавання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями, що проходили у столиці Ісландії місті Рейк"явик.
У складі збірної команди України виступали п"ять маріупольців. З Дефлімпійсьских ігор серед спортсменів з вадами слуху срібло привезла спортсменка з метання молоту Римма ФілімОшкіна.Як розповіла тренер Рими - Наталя Васильченко спортсменка могла б поборотися за золото, але суперники були дуже гідними. Спортсменці всього 23 роки - говрить тренер, тому в неї все попереду.
Наталя Васильченко - тренер: "Была очень сильная соперница из Норвегии молодая девушка, рузультат мы показали достойный надеюсь что потренеруемся еще, Римма занимается всего лишь три года для технического вида это очень мало и прогресс ее очевиден за три года выполнить мастера это не каэдому дано".
А на чемпіонат Європи з плавання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями, що проходив у місті Рейк"явик. Майстер спорту міжнародного класу ДАНИЛО ЧУФАРОВ переміг на двох дистанціях- сто метрів батерфляєм та чотириста метрів вільним стилем. Крім того у нього одна срібна та одна бронзова нагороди. У предостанній день змагань Данило здобув перелом руки-підчас запливу невдало коснувся бортика. Але це не завалило йому вдало завершити змагання: "Я расчитывал на золотую, пришлось отложить это до следующих соревнований ".
Інші спортсмени Дефолімпіади привезли додому високі нагороди. Вікторія Голуб здобула дві бронзових нагороди- у бігу на півтори та п"ять тисяч метрів. Марія Головко фінішувала третьою на дистанції три тисячі метрів з перешкодами. Баскетболіст Олександр Кузнецов у складі української команди посів назмаганнях сьоме місце, а Микита Ребро у греко-римській боротьбі зайняв п"яте місце. Підчас зустрічі маріупольскі спортсмени мали змогу поділитися не тільки своїми спортивними досягненнями, але й озвучити й проблеми. Які пообіцяли вирішити.
Людмила Шишханова
Просмотров: 1011 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0