• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 3 » Поразка "Азовмашу"
Поразка "Азовмашу"
17:23
У розіграшу Єдиної ліги ВТБ баскетбольнийй клуб Азовмаш вдома поступився московському ЦСКА з рахунком шістдесят п"ять:вісімдесят чотири. Вирішальної переваги російський клуб досяг у останній чверті гри. Настурний поєдинок у цьому турнірі чемпіон України проведе з литовським Жальгірісом.
Приїзд у Маріуполь чотирьохкратного володаря Кубка Європи та двократного чемпіона Євроліги московського клуба ЦСКА викликав великий інтерес у вболівальників. І гра російського клуба іх не розчарувала. Але і Азовмаш три чверті матчу досить гідно чинив опір одному з кращих баскетбольних клубів Старого світу. Після тридцяти хвилин зустрічі гості вигравали лише одне очко- шістдесят один:шістдесят. Але сил на заключні десять хвилин у Азовмаша, де основний тягар несли тільки шість баскетболістів, не залишилось- результат четвертого періоду двадцять три :п"ять на користь ЦСКА. У підсумку - перемога московського клубу з рахунком вісімдесят чотири:шістдесят п"ять. Рімас Гірскіс: "В этой игре я доволен игрой, но недоволен результатом. Мы проиграли в 4 четверти, когда игроки устали, а заменить их некем. Уровень очень высокий, рад что 3/4 мы его держали, это хорошая школа".
Це вже друга перемога ЦСКА у двох матчах ліги ВТБ. Як зізнався головний тренер команди Євген Пашутін, гра з Азовмашем для його хлопців була нелегкою: "Мы сегодня нашли свой ритм в нападении. В защите две первых четверти были проблемы на подборе. В 3 и 4 периодах стали лучше защищаться, использовали пятерку с двумя четвертыми номерами".
У групі Б ЦСКА очолює турнірну таблицю з чотирма очками. По три набрали Азовмаш та литовський Жальгіріс. На останньому місці естонський Калев - два очка.
Хряпа: "Лига ВТБ- новый турнир для всех клубов. Он должен быть более перспективным, чем внутренний чемпионат. Объединение команд даст новую жизнь, новый чемпионат".
Наступну зустріч турніру Азовмаш зіграє вдома вісімнадцятого листопада з Жальгірісом.

Просмотров: 1047 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0