• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 05
У Донецькій області пройшов легкоатлетичний пробіг "Осінь Донбаса- 2009", у якому взяли участь понад триста спортсменів, серед них і тридцять два маріупольськіх бігуна- ветерана. Довжина пробігу за маршрутом Донецьк- Макіївка- Харцизськ- тридцять кілометрів. У абсолютній першості Олексій Рибальченко зі спортклубу Азовмаш зайняв друге місце, його результат - одна година та тридцять сім хвилин. У своїх вікових категоріях перемогли маріупольці Микола Лещенко, В"ячеслав Семенов та Андрій Будаков.

Добавил: Portokali | Дата: 05.11.2009

Матчева зустріч юних борців спортклубу Іллічівець та клубу "Его-спорт" міського центру позашкільної роботи стала справжнім святом для ії учасників та числених глядячів. Борці, яки роблять перші кроки у своії спортивній кар"єрі, продемонстрували на килимі жваву, завзяту боротьбу. Це перша зустріч юних майстрів вільної боротьби спортклубу Іллічівець та спортклубу Его-спорт, у якій взяли участь майже п"ятдесят борців віком- шість- дев"ять років. Вони змагалися у сьоми вагових категоріях.
Харачура - тренер: "Для старших ребят много соревнований, они получают опыт, а малыши только завидуют. У нас идет программа здорового образа жизни, чтобы они поняли, что такое борьба. Получили эмоции, проявили себя. Они мало умеют, но у них есть характер, стремление".
Спортивний клуб Его-спорт розташован у будмасиві Західний. Тренер Едуард Харачура працює там вже десять років. За цей час він виховав багато борців, серед них переможці та призери міських та обласних змагань: "Я не вижу проблем с н ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 05.11.2009

Боксери комплексної дитячо-юнацької спортшколи олімпійського резерву Атлетік вдало виступили на двадцять першому всеукраїнському турнірі на призи заслуженого майстра спорту СРСР Віктора Мирошниченка, який проходив у місті Українськ Донецької області. Микола Максименков став переможцем змагань у ваговій категорії до тридцяти двох кілограмів. А Євген Головін у цій же категорії посів друге місце. У Аміда Гасанова- бронзова нагорода. Тренує маріупольских боксерів Роман Захаров.

Добавил: Portokali | Дата: 05.11.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0